Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Tavaszi zsongás: izzítsuk az utánfutónkat

A szomorkás, szürkés, hideg téli időszakot lassan felváltja a várva várt, kellemes tavaszi időjárás. Már kinyíltak a hóvirágok, szorgosan csinosítgatják fészkeiket a madarak, egyre aktívabbak a vadon élő állatok. Érezhetően erősödik a tavaszi zsongás a természetben és az emberek életében egyaránt.

Utánfutó, a nélkülözhetetlen társ a mindennapokban

A március közeledtével mi is tervezgetjük a tavaszi kerti munkálatokat, az otthonunk felújításával kapcsolatos teendőket vagy új bútorok beszerzését. A sok munka mellett természetesen hagyni kell időt a kikapcsolódásra is. Akármibe is fogunk, egy utánfutó hatalmas segítséget jelent a céljaink eléréshez.

Szerencsére ma már bárki számára elérhető az utánfutó használatának lehetősége, amennyiben rendelkezik autója vonóhoroggal.  Hiszen, ha nincs is saját utánfutónk, szerencsés esetben akad egy jó ismerős vagy kedves szomszéd, aki szívesen kölcsönadja az utánfutóját. Ha nincs ilyen személy a környezetünkben, akkor jó, ha tudjuk, hogy sok helyen bérelhető utánfutó, óra- vagy napidíjért.

Utánfutó kisokos

Ha Ön is érzi a tavaszi zsongást, és alig várja, hogy elővegye utánfutóját, jó szívvel ajánljuk a weboldalunkon elérhető tudásbázisunk korábbi cikkeit, amelyek segítséget nyújtanak az utánfutó karbantartásához, használatához. Az alábbi témákat kiemelten ajánljuk:

5+1 tipp, hogyan készítse fel utánfutóját a tavaszra

Utánfutó csatlakozó kisokos

Milyen KRESZ szabályok érvényesek ránk, ha utánfutóval közlekedünk? – első rész

Milyen KRESZ szabályok érvényesek ránk, ha utánfutóval közlekedünk? – második rész 

7+1 tipp, hogy hogyan pakolja meg utánfutóját

5+1 tipp, mit ellenőrizzen utánfutóján a tél beköszönte előtt

Hogyan kell a fékeket beállítani?

 

A következő időszakban további hasznos tudnivalókkal, tippekkel jelentkezünk, amely segítséget nyújt Önnek az új szezon elindítása során. Érdemes figyelemmel követnie új blog bejegyzéseinket. Addig is, ha bármilyen Autóflex-Knott utánfutó alkatrészre van szüksége, akkor megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.