Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Minőségirányítási rendszer

Az AUTÓFLEX cégcsoport integrált politikája

Rugalmasság és Fejlesztés!

Ez a mottó tereli a cégünket abba az irányba, hogy megbízói számára olyan színvonalas termelést végezzen a járműipar területén, amely megalapozza a hosszú távú kapcsolatokat.

A rugalmasság segít, hogy kielégítsük a vevői igényeket időben, mennyiségben és minőségben; míg a fejlesztés hozzájárul termékeink, gyártásunk, energia felhasználásunk és munkatársaink hatékonyságának növeléséhez.

Munkánk során a minőséget az első helyre helyezzük, így partnereink sikere, megelégedettsége eredményességünk záloga.

Az AUTÓFLEX csoport célja, hogy a világon minden 3. utánfutó Autóflex által gyártott termékkel készüljön. Jelenleg ez igaz minden 3. Európában gyártott utánfutóra.

Ennek érdekében:

  • Ügyfeleinket nemcsak magas színvonalú termékeinkkel, szolgáltatásainkkal nyerjük meg, hanem nagy gondot fordítunk a minden igényt kielégítő kapcsolattartás működtetésére.
  • Magunkkal, beszállítóinkkal szemben magas követelményeket támasztunk, melyek a vevői igényekből és elvárásokból indulnak ki és megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak, a vállalt
    követelményeknek.
  • Beszállítóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködés kialakítására törekszünk. Beszállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk szállított termékek, berendezések és szolgáltatások feleljenek meg az előírt és elvárható minőségi és energiahatékonysági követelményeknek.
  • Tevékenységeink megtervezésénél fontosnak tartjuk az azokra ható külső és belső tényezők megismerését, beleértve az ezekből adódó kockázatok és lehetőségek meghatározását, elemzését és megfelelő kézbentartását is.
  • Biztosítjuk a vevőink számára a technológiai innovációt, a folyamatos fejlesztést a gyártási folyamatokban és a konstrukciós megoldásokban. K+F tevékenységünkkel élen járunk innovatív technológiák és termékek kifejlesztésében az utánfutó komponensek piacán.
  • Folyamatainkat energiahatékony módon, az ISO 50001:2018 szabvány követelményei alapján szervezzük, összhangban a környezetvédelmi előírásokkal, a dolgozóink egészségének, biztonságának szem előtt tartásával.
  • Célunk olyan vállalati légkör és szervezeti kultúra megteremtése, fenntartása melyben a hatékonyság, a hibamegelőzés, a megújulás, a minőség és az energiagazdálkodási teljesítmény folyamatos fejlesztése iránti igény természetes módon jelenik meg.

Tevékenységünk minden területén kiemelten kezeljük a minőségirányítás és az energiahatékonyság szempontjait, ezt üzleti kapcsolatainkban is érvényesítjük. Vevőink bizalmának megtartása és igényeik maximális kielégítése céljából, a tulajdonosi elvárásoknak való megfelelés és a hosszú távú eredményes, energiahatékony működés biztosítása érdekében az ISO 9001:2015 és az ISO 50001:2018 szabványok szerinti integrált irányítási rendszert működtetünk és biztosítjuk annak folyamatos fejlesztését.  Társaságunk vezetősége és minden munkatársa elkötelezett a minőség és az energia hatékony felhasználása iránt.
Integrált irányítási rendszerünk hatékony működése teszi lehetővé, hogy a cégcsoport vezetése megalapozottan vállaljon felelősséget termékeink és energiatudatos tevékenységünk iránt.

Kecskemét, 2021. augusztus 01.

H.Szabó Sándor
ügyvezető igazgató