Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Díjak, elismerések

Linde partnerként a környezetvédelem szívügyünk!

Linde Green tanúsítványba részesült az Autóflex Knott kft.  Ezáltal köszönték meg nekünk, hogy a 100%-ban megújuló energiával előállított LINDE Green termékcsaládhoz tartozó terméket választotta cégünk.

Az oklevél a zöld energia felhasználásunk miatt került kiállításra, melynek lényege, hogy az ipari oxigén felhasználásunkat, napenergia segítségével oldotta meg a LINDE. A levegő bontókat napenergiával üzemeltette.

Ezzel cégünk is hozzájárult a CO2 kibocsátás csökkentésének mértékéhez!

Linde Green tanusítvány Linde Green tanusítvány

2021.03.30.

Díjátadások az ünnepi küldöttgyűlésen

A 2018-as esztendő ünnepi küldöttgyűlésén, december 11-én került sor a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kitüntető díjainak átadására.

A díjazottak listája:

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnöki Aranyérem
Gál István
Kamintherm Kft., ügyvezető, Kecskemét

Bács-Kiskun Megye Gazdaságfejlesztéséért díj
Autóflex-Knott Kft.
H. Szabó Sándor, ügyvezető, Kecskemét

Bács-Kiskun Megyei Szakképzésért díj
Kovács László Zoltán
szakértő, mesterpedagógus, Kecskemét

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaráért díj
Nyerges Tibor
Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, gazdaságfejlesztési vezető, Kecskemét
A teljes cikk itt érhető el: Díjátadások az ünnepi küldöttgyűlésen
Kamarai rendezvények
2018. december 11.

A gazdaság legkiválóbbjai találkoztak

Azokat ünnepeljük, akik értéket, munkahelyeket teremtenek. Ha jól működik a gazdaság, akkor minden más is jól működhet. Így köszöntötte Gaál József a megye gazdaságának legkiválóbbjait. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a „TOP 100 – Bács-Kiskun Megye Gazdasága 2018” című kiadvány bemutatóján kijelentette: megyénk gazdasága szépen teljesít.

A rendezvényen való kiemelt érdeklődés is visszaigazolta, hogy fontos az a tevékenység, amit a köztestület kezdeményezett és folyamatosan szorgalmaz 2002 óta. A szűkebb hazánk élmezőnyét bemutató évkönyvre, a TOP 100-ra egyre több vállalkozásnál tekintenek hivatkozási alapként.

Ebben az évben is a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága Tervezési és Elemzési Osztálya, valamint a Központi Statisztikai Hivatal Szegedi Főosztálya együttműködése révén született meg a TOP 100.
A gazdasági társaságok teljesítményét, fejlődését prezentáló füzet összefüggéseiben tárja olvasói elé az elmúlt év főbb tendenciáit, az eligazodást pedig ábrák és grafikonok segítik. Ezekről beszélt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága igazgatója, Benda Ferencné, majd Grábics Ágnes, a Központi Statisztikai Hivatal Felhasználói kapcsolatok főosztályának Komplex szolgáltatások osztályvezetője.

A könyvbemutatón jelen volt néhány olyan TOP 100-as vállalkozást is, amelyeket a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Díjbizottsága az elért szakmai sikerekért 2018-ban elismerésben részesít.

A Bács-Kiskun Megye Gazdaságfejlesztéséért Díjat a kecskeméti Autóflex-Knott Kft. érdemelte ki.

Bács-Kiskun Megyei Innovációs Díjban részesült a kecskeméti Silveria Kft.

Az Év Ipari Vállalkozása Díjat az idén a kiskőrösi PROTOKON Kft. érdemelte ki.

A tavalyi díjazottak közül Deutschné Sipos Irén nem tudta átvenni az elismerését. A TOP 100 bemutató volt a méltó alkalom, hogy ez megtörténjen.A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnöki Éremmel jutalmazta Deutschné Sipos Irént, a kecskeméti Pool. M. Kft. ügyvezetőjét.
A teljes cikk itt érhető el: A gazdaság legkiválóbbjai találkoztak
Kamarai rendezvények
2018. december 06.

Elismerések a legjobb vállalkozásoknak

November 23-án a Four Points by Sheraton Kecskemét konferenciatermében nemcsak a megyei Prima Díjasok személyéről hullt le a lepel. A nagyszabású Díjátadó Gála keretein belül ugyanis átadták a VOSZ legpatinánsabb díjai közt számon tartott kitüntető címeket is.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Bács-Kiskun Megyei Szervezete az idén is odaítélte a legjobb vállalkozásoknak járó díjakat, valamint kiderült az is, kit választottak az Év Menedzserének. Az elismeréseket a meghívott vendégek előtt vehették át a díjazottak Weninger Richárdtól, a VOSZ megyei elnökétől és Ádám Imre alelnöktől az alábbi kategóriákban:
Az Év Menedzsere – H. Szabó Sándor, tulajdonos, ügyvezető – Autóflex-Knott Kft., Kecskemét
A teljes cikk elérhető itt: Elismerések a legjobb vállalkozásoknak
Gazdasági hírek
2018. november 26.

Ők lettek 2018-ban a Megyei Prima Díjasok

A VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete 2005-ben díjat alapított a művészet, tudomány, oktatás és sport kimagasló megyei képviselői számára, hogy anyagi és erkölcsi elismerésben részesüljenek a szűkebb régiónkban élő és dolgozó kiválóságok. A magánfelajánlásokból származó, háromszor egymillió forintos Megyei Príma Díjat és az internetes szavazatok száma alapján elnyert közönségdíjat 2018. november 23-én, pénteken este adták át a Four Points by Sheraton Kecskemét szállodában rendezett nagyszabású gálaesten.

A gálaest házigazdájaként Weninger Richárd, a VOSZ megyei elnöke köszöntötte a több mint kétszáz meghívottat, ismert vállalkozókat, közéleti személyiségeket. Köszöntötte a Bács-Kiskun megyei Prima Primissima díjasokat és beszédet mondott Ádám Imre, a VOSZ elnökhelyettese. A Bács-Kiskun megyei közgyűlés elnöke, Rideg László is gratulált a díjazottaknak és a színvonalas rendezvény szervezőinek.
A gálaest magas művészi színvonalú műsorát – amelyben idén Novodomszky Éva, a Duna televízió szerkesztő-műsorvezetője, és Kiss Zoltán, a kecskeméti Katona József Színház színművésze voltak a házigazdák – a Prima Díjátadó Gála vendégei nagy tetszéssel fogadták.

Pénteken este azonban a Four Points by Sheraton Kecskemét konferenciatermében nemcsak a megyei Prima Díjasok személyéről hullt le a lepel. A nagyszabású Díjátadó Gála keretein belül ugyanis átadták a VOSZ legpatinánsabb díjai közt számon tartott kitüntető címeket is. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Bács-Kiskun megyei szervezete az idén is odaítélte a legjobb vállalkozásoknak járó díjakat, valamint megtudhattuk azt is, kit választottak az Év Menedzserének. Az elismeréseket a meghívott vendégek előtt vehették át a díjazottak Weninger Richárdtól és Ádám Imrétől az alábbi kategóriákban:
Az Év Menedzsere – H. Szabó Sándor, tulajdonos, ügyvezető – Autóflex-Knott Kft., Kecskemét
Az Év Vendéglátója – Csőszi Attila, tulajdonos, ügyvezető – Spaletta Étterem és Sörház, Kecskemét
Az Év Agrárvállalkozója – Pozsgai Imre, tulajdonos, ügyvezető – LACTOGEN Kft., Baja
Az Év Elektromos Kivitelezője – Gál Imre, egyéni vállalkozó, Orgovány
Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásáért Díj – Simó Mihály, tűzoltó főtörzsőrmester

A VOSZ Bács-Kiskun megyei elnöksége Szarka Balázsnak, az Univer cégcsoport vezérigazgatójának, kiemelkedő szakmai életútja elismeréséül és a VOSZ megyei elnökségében nyújtott áldozatos tevékenységéért Életmű-díjat adományozott.
A teljes cikk képekkel elérhető itt: Ők lettek 2018-ban a Megyei Prima Díjasok

2018. november 23.

Cégünk 2009 után idén második alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat.

Díjazták a minőséget.

Business Superbrands Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat.
Az elismerés megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplők számára, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinknak, partnereinknek mindennapi választásukhoz.
A díj olyan pozitív visszajelzés brandünkről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő zsűri az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.
Idén negyedik alkalommal ült össze a 15 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely márkák viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján cégünket, az Autóflex-Knott érdemesnek találták arra, hogy megkapjuk a Business Superbrands 2011 elismerést.

Business Superbrands Program

A Magyarországon hét éve működő Superbrands program mellett 2008-ban először indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki. A bizottság elé kerülő lista a Dun&Bradstreet adatbázisa alapján, továbbá a legjelentősebb hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével jött létre. Ebbe a mintegy 3000 márkát/céget tartalmazó listába egyaránt beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek csakúgy, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – kisebb vállalkozások, melyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak.

2011.07.04.