Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

HAMAROSAN: Újfajta utánfutó sárvédők az Autóflex-Knott kínálatában!

Mi jellemzi az Autóflex-Knott termékeket? Az utánfutó alkatrészeinket a lehető legmagasabb minőség jellemzi, mely párosul az egyedi funkcionalitással. Minden termékünk folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy maximálisan megfeleljen az Ön elvárásainak. Természetesen nincs ez másként az utánfutó sárvédők esetében sem. Milyen fejlesztéseket végeztünk el? Olvasson tovább!

Innovatív utánfutó sárvédőink

Nemrégiben fejlesztettük ki legújabb műanyag sárvédőinket, hiszen azt szeretnénk, ha ezek a termékek is mindenben megfelelnének az Ön igényeinek. Az innovatív forma tökéletesen illeszkedik az alváz kialakításához. És ez még nem minden! A sárvédővel együtt sárfogó gumit is fejlesztettünk, melyet nagyon egyszerű felszerelni egy speciális horony használatának köszönhetően. Arról nem is beszélve, hogy a sárfogó gumi tökéletesen illeszkedik a sárvédők keresztmetszetéhez.

Milyen színekben kínáljuk a sárvédőket? Elérhető narancssárga, ezüst, piros, fekete, kék, sötétszürke, világosszürke színekben.

Újtípusú utánfutó sárvédőink használata képekben

Az alábbiakban bemutatunk egy példát új típusú sárvédőnk használatára.

Utánfutó gyártók számára praktikus fejlesztések

A sárvédő középső részén van egy terület, ahova ráteheti az utánfutógyártó a logóját. Ráadásul a sárvédő újszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy minél több alkatrészt lehessen egybe csomagolni, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

Újfajta utánfutó sárvédőinket hamarosan megvásárolhatja webshopunkban. Addig is, olvassa el előző blogbejegyzésünket, melyben az ideális utánfutó kiválasztásáról írtunk!

Ha Önnek bármilyen Autóflex-Knott utánfutó alkatrészre van szüksége, akkor megvásárolhatja webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!