Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Szeretné forgalomba helyeztetni utánfutóját?

Rengeteg felesleges, bosszankodó pillanattól megkímél minket az, ha tudjuk, mi alapján válasszuk ki az ideális utánfutót. Miért érdemes műszakival ellátott utánfutót vásárolni? Egyrészt ezzel kizárhatjuk, hogy házilag épített változatot vásároljunk. Másrészt pedig leegyszerűsítjük a saját dolgainkat, hiszen rengeteg szabályozásnak kell megfelelnie egy utánfutónak ahhoz, hogy teljesítse a műszaki vizsga feltételeit. De mi történik abban az esetben, ha mégis nekünk kell intézni a műszaki vizsgát? Erre keressük blogbejegyzésünkben a választ. Olvasson tovább!

Ha vadiúj utánfutót vásárlunk, akkor mindenképp a szervizt vegyük igénybe a forgalomba helyezésre! Ez esetben nem lesz vele gondunk, hiszen elvégzik a műszakiztatást, és ezen felül megkapjuk a típusbizonyítványt, az illetéket és a hivatali eljárást is rendezik helyettünk.

Mire van szükség a forgalomba helyezéshez magánszemély esetén?

Csupán a személyi adatokra, adóazonosítóra, adásvételi szerződésre, a vásárlást igazoló számlára és egy meghatalmazásra a szerviz részére.

Cégek esetén milyen egyéb dolgokra kell számítani a műszakiztatásnál?

Cégkivonatot és aláírási címpéldányt kell csatolni a meghatalmazás, adásvételi szerződés és a vásárlást igazoló számla mellé.

Mennyi időbe telik a procedúra?

Maga a vizsga körülbelül fél órát vesz igénybe, de időpontot kapni annál hosszadalmasabb. Illetve az ügyintézés és az adminisztráció is hosszítja a folyamatot. Ha kész a műszaki vizsga, ne felejtsen el olyan gépjárművel menni az utánfutóért, mely alkalmas is a szállításra!

Ha már forgalomba helyezett utánfutónk van, akkor milyen egyéb szabályokat érdemes betartani a használat során? Olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket!

Ha Önnek bármilyen Autóflex-Knott utánfutó alkatrészre van szüksége, akkor megvásárolhatja webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!