Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Utánfutó tengelyek, akár egyedi igények szerint is!

Az utánfutó lelke a tengely! – jelentettük ki egyik blogbejegyzésünkben. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen állapotban van. Ha utánfutónk sorsát szívügyünknek tartjuk, és szeretnénk, ha még sokáig szolgálna minket, akkor készítsük fel az őszi-téli időszakra és ellenőrizzük le tengelyét!

Ami a súlyt a „vállán cipeli”

Nem hiába a tengely lesz az, melyet mindenképpen le kell ellenőriznünk. A legnagyobb megterhelést kell kiállnia, hiszen a súlyokat magán viseli. Éppen ezért ez az alkatrész az, mely a legtöbb használatnak van kitéve, kopik, és olykor sérül vagy el is romlik.

Az utánfutó „fő szezonja” tavasztól-őszig tart. Ezen időszak alatt rengeteg kilométert megtehetünk vele, rengeteg súlyt cipelhetünk rajta. Tudta, hogy élettartamuk 20.000 kilométertől akár 200.000 kilométerig terjedhet? Érdemes rendszeresen szervizeltetni. De sajnos ennek ellenére is az aktív használatuk esetén egy-egy kátyú tud meglepetéseket okozni.

Nem érdemes tavaszig várni a szervizeléssel

Előttünk áll még a napos ősz, és a telünk is valószínűleg enyhe lesz. Ez azt feltételezi, hogy időjárásváltozásunk következményeképp az utánfutó használata is ki fog tolódni a téli időszakra. Nem érdemes várni ezért a szervizzel. Ha még a hidegek beköszönte előtt elvégezzük utánfutók rutin vizsgálatát, nem kell attól tartanunk, hogy egész télen áll az utánfutó, és hirtelen egy tengelycserére van szükség az első meleg beálltakor. Amennyiben télen is használná utánfutóját, ajánljuk figyelmébe a „Készítse fel utánfutóját a téli használatra!” című cikkünket! Tervezzünk időben!

Amire mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmét: otthoni javításokat semmifélképpen ne eszközöljön, minden esetben vigye szakértőhöz az utánfutót!

Nagy választékunk van tengelyek terén

Az Autóflex-Knott utánfutó alkatrészeket gyárt, minden 3. utánfutó Knott tengellyel készül! Éppen ezért nem meglepő módon minden fajta felfüggesztéssel rendelkező tengely megtalálható nálunk, legyen szó légrugós, laprugós, spirálrugós vagy torziós tengelyről.

De nem csupán széria termékeink vannak! Egyedi igényeknek megfelelően is gyártunk tengelyeket! Mit kell tennie? Csupán ki kell töltenie tengely megrendelő lapunkat, melyen az egyedi méreteket, paramétereket könnyedén meg tudja jelölni.

Ha Önnek bármilyen Autóflex-Knott utánfutó alkatrészre van szüksége, akkor megvásárolhatja webáruházunkban vagy megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!