Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Otthoni használatra is egyre népszerűbb az utánfutó!

A koronavírus járvány alatt olyan dolgokra is jutott idejük az embereknek, amire régóta nem. Mivel töltötték szabadidejüket az emberek? Miért praktikus, ha van otthon utánfutó? Ebben a blogbejegyzésben ezekre keressük a választ! Olvasson tovább!

Lomtalanítás, felújítás és az utánfutó

A COVID-19 alatt mindenki megtanulta, hogy a saját otthonát érdemes csinosítgatnia, hiszen nem lehet tudni mikor rendelnek el házi karantént, és meddig tart a járvány. Mivel sokak home office-ba kényszerültek – vagy még rosszabb – elvesztették a munkájukat. Rengeteg szabadideje maradt az embereknek, melyet csak egy ideig töltöttek sorozatok és filmek nézésével, társasjátékozással, olvasással.

Ez lett a megfelelő időszak arra, hogy a felhalmozódott, megunt otthoni tárgyakat, lim-lomokat végérvényesen felszámolják. A hölgyek közül sokan a saját ruhatárukat, míg az anyukák a gyermekeik játékait és ruháit selejtezték, nem beszélve a konyhai dolgokról, spájzról. A férfiak pedig végre időt tudtak szakítani, hogy a garázsban, fészerben rakjanak rendet. A vírus miatt a központi városi lomtalanítás elmaradt, vagy arrébb tolódott, így sokan fektettek be utánfutóra, hogy hipp-hopp megszabaduljanak a felgyülemlett dolgoktól.

Voltak jó páran, akik belevágtak lakásuk, házuk felújításába. Előző blogbejegyzésünkben arról írtunk, hogy a felújítás és a felújítással foglalkozó vállalkozóknak, miért volt szüksége utánfutóra. Most pedig arra térünk ki, hogy sokan mindent saját maguk akartak megoldani, így elengedhetetlen volt az utánfutó. Ezzel szállították el a sittet, ezzel hordták a felújításhoz szükséges alapanyagokat.

Bátor vállalkozók is akadtak, akik költözködésre adták a fejüket. És rájöttek, hogy saját maguknak kell megoldani a dolgaik elszállítását, hiszen a költöztető cégek alkalmazottai nem mehettek zárt helyekre. Ezért ők is beruháztak egy-egy utánfutóra.

Kertrendezéshez elengedhetetlen az utánfutó?

Ha nem csupán az otthoni zöld gyepet, hanem esteleg a nyaralóban lévőt is rendezetten szerették volna tartani, akkor szükség volt utánfutóra, melyen a fűnyíró traktort tudták szállítani. Nem utolsósorban a zöld hulladék szállítását is nagyban megkönnyítette az utánfutó, hiszen erre jóval több zsákot fel lehetett pakolni, mint ami az autó csomagtartójában elfért.

Aki pedig már rendelkezett utánfutóval, azok előszeretettel rendeltek alkatrészeket, ha valamelyik elkopott, elromlott.

Ha utánfutó, akkor utánfutó alkatrész!

Vállalkozó? Magánszemély? Ha utánfutóról van szó, forduljon hozzánk bizalommal! Ha valamilyen alkatrészere van szüksége, megtalálja webshopunkban, vagy megrendelheti a  rendeles@autoflex.hu címen, illetve a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!