Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Otthon, édes otthon

A koronavírus nem csupán az emberek mindennapjaira, hanem a gazdaságra és az iparra is rányomta a bélyegét. Mindenki próbálta meghúzni a nadrágszíjat, és csak a legszükségesebb dolgokra költeni. Majd a nyár beköszöntével rengetegen választották az „idén otthon nyaralunk” életérzést! Vagy csak közeli helyekre látogattak el, ahogy Az utánfutó a virágkorát éli című blogbejegyzésünkben is írtunk róla.

Otthon, ahol élünk

A nyaralással szemben saját házuk, lakásuk, otthonuk, kertjük csinosítgatása élvezett elsőbbséget. Hiszen a karanténban eltöltött idő meggyőzte őket arról, hogy most érdemes feldobni saját lakóhelyüket, környezetüket, hiszen a legtöbb időt egy darabig ott kell tölteniük.

Hogyan jön a képbe az ipar és az utánfutó?

Nyilván a felújítás, otthoncsinosítgatás csupán egy darabig kivitelezhető „csináld magad” módszerrel. Ha nagyobb fába vágjuk a fejszénket, akkor bizony szakemberekre lesz szükségünk. Az építőiparban éppen ezért a megnövekedett kereslet miatt szükség volt munkaerőre és munkaeszközökre is.

A vállalkozások nagy része maga szállítja a helyszínre a felújításhoz szükséges alapanyagokat és természetesen saját szerszámait is. Arról nem is beszélve, hogy sokan a saját maguk által termelt sittet is készséggel elviszik. Mire van ehhez szükségük? Természetesen egy – vagy inkább több – jól működő és strapabíró utánfutóra! Amelyik vállalkozás rendelkezett a megfelelő számú utánfutóval, azoknak pedig szüksége volt utánfutó alkatrészre, ha valamelyik megadta magát, elkopott.

Utánfutó alkatrészek az Autóflex-KNOTT-nál!

Akár vállalkozó, akár magánszemély, ha utánfutóról van szó, forduljon hozzánk bizalommal! Ha valamilyen alkatrészere van szüksége, megtalálja webshopunkban, vagy megrendelheti a  rendeles@autoflex.hu címen, illetve a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!