Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Az utánfutó a virágkorát éli

Egyre többen felfedezik az utánfutók sokoldalú felhasználási lehetőségeit. A külföldi nyaralások helyett most érdemesebb belföldi kirándulásokban gondolkodni. A vírushelyzet miatt sokan fordulnak a természet felé, ahol nem szükséges egyszerre sok emberrel, zárt helyen lenni. A zsúfolt hotelek helyett pedig egyre népszerűbbek a kempingek.

Mit tehettünk ezekben a koronás időkben? Sokan gondolták úgy, nagyon helyesen, hogy itt az ideje, hogy felfedezzük hazánk csodáit. Több dolog is utánfutó vásárlásra ösztönözte a lakosságot! Íme a 3 leggyakoribb felhasználási terület:

Utánfutó és a kirándulás

Előző cikkünkben is írtunk róla, hogy a családi kirándulás sokszor nélkülözhetetlen kelléke az utánfutó. Ezen egyszerűen szállíthatjuk motorunkat, quadunkat és akár a bicikliket. Így a családi kirándulás közben a hobbinkra is tudunk időt szakítani.

Hajószállítás a nyaralás alatt

Ha Ön is a vízisportok szerelmese, akkor a vitorlás vagy csónak szállításához is speciális utánfutóra van szüksége. Akár egy hétvégére is gond nélkül leugorhat a közeli tóhoz! Élvezze a tóparti kikapcsolódást, vitorlázzon, csónakázzon családjával!

Mire figyeljen oda az utánfutó használata során?

  • Ne pakolja tele hajóját, hiszen a nagy tömegváltozás megváltoztatja a menetdinamikai tulajdonságokat és a beépített alkatrészek teherbíróképességére is hatással van!
  • A hajószállító utánfutót érdemes emelt vízállóságú fékkötelekkel ellátni, és emelt vízállóságú kerékaggyal kérni a tengelyeket.
  • Ha külföldre mennénk, és sós vízbe bocsátanánk útjára a hajót, akkor mindenképpen mossuk le édesvízzel a kerékagyat!

Kempingezés a vadonban

A természet szerelmesei az utánfutót kétféleképpen is fel tudják használni. A természetközelibb megoldás a kempingezés, mikor egy sátorral látjuk el az utánfutót. A kényelmesebb lehetőség pedig a lakókocsi használata, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Mindkét alternatíva lehetővé teszi, hogy a nyugodt, erdei környezetben leljük meg a lelki békénket, és itt pihenjük ki magunkat az egész éves mókuskerék után.

Bármilyen célra is használja utánfutóját, ha valamilyen alkatrészere van szüksége, megtalálja webshopunkban, vagy megrendelheti a  rendeles@autoflex.hu címen, illetve a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!