Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Hogyan szállítsa motorját, quadját egyszerűen az utánfutón?

Lassan a nyár végéhez közeledünk, de ez korántsem jelenti azt, hogy a jó időnek búcsút kell mondanunk! Az iskola beköszöntével a kirándulós szezon is kezdetét veszi. A motorok, quadok szerelmesei tudják, hogy ez a legalkalmasabb idő nyeregbe pattanni, és bejárni hazánk vagy a környező országok gyönyörű tájait. Persze sokaknál dilemmát jelent, hogy már van családjuk, és nyilván együtt szeretnének kirándulni, de a családfő nem akar lemondani a motorozás, quadozás felszabadító érzéséről sem! Mi erre a megoldás? Az utánfutó!

Az utánfutó híd a család és a hobbi között

Igazán családbarát megoldás az utánfutó, így kompromisszumok nélkül élvezhetjük a közös kirándulást! Gondoljunk csak bele: a Dunántúlra szeretnénk szervezni egy kirándulást, ahol csodálatos tájak váltogatják egymást: dombok és völgyek, szántóföldek és erdők, csermelyek és tavak. Ezeket pedig a leginkább motorról lehet igazán megcsodálni. Tudjuk, hogy a családunk is élvezné minden egyes percét.

Mit tegyünk? Dobjuk fel a motort, quadot az utánfutóra! Így együtt túrázhatunk a családunkkal, feleségünkkel, gyerekeinkkel. És mikor ők egy kis csendes pihenőre, medence partira vagy a városi forgatagra vágynak, mi csak felpattanunk a motorra, quadra és néhány óra alatt bejárjuk a szomszédos látványosságokat. Ha már nagyobb gyerkőcünk van, akkor a megfelelő védőfelszerelésben ő is élvezni tudja velünk a motorozás, quadozás minden egyes pillanatát.

Ha pedig a barátnőnkkel utazunk, akkor ő is hálás lesz, hogy az út oroszlánrészét a kényelmes autóban töltheti. A csomagok bőven elférnek a csomagtartóban, így elhozhatja magával a kedvenc magassarkúját is. Aztán édeskettesben vághatunk bele motorral, quaddal a vadonba! Kell ennél több?

Hogyan tegyük fel a motort, quadot az utánfutóra?

A rámpákkal nagyon nehéz bajlódni, felszerelni, leszerelni, és két emberes munka, mire felráncigáljuk és rögzítjük a motort vagy a quadot. A kedvesünket mégsem kérhetjük meg, hogy ugyan tolja már azt a pár száz kilót… Mi a megoldás? A kézi süllyeszthető utánfutó rendszer!

Mi az a kézi süllyeszthető utánfutó rendszer?

Az Autóflex-KNOTT egy igazán innovatív szerkezetet kínál nekünk, mellyel gyerekjáték a motor, a quad felhelyezése az utánfutóra! Segítségével az utánfutó végét egészen a földig le lehet ereszteni, majd egyszerűen csak fel kell rá gördülni a motorral vagy a quaddal.

Hogyan működik?

Nézzük meg alaposan a videót, melyből pontosan látszik a beüzemelés minden egyes lépése! Először is kapcsoljuk fel autónkra az utánfutót, majd feszítsük meg a csörlőt! Az egyik kezünkkel fel kell emelni a biztosítókart, míg a másik kezünkkel a csörlőt hajtjuk, és az utánfutó vége el kezd süllyedni. 3-4 fordulat után engedjük el a biztosítókart, a csörlőt pedig tekerjük folyamatosan, míg a rakfelület vége eléri a földet, és már fel is gördülhetünk motorunkkal az utánfutóra! Rögzítsük a járművet, majd kezdjük el felcsévélni a csörlőt, felemelni a rakfelületet! Majd 2-3 kattanással hallható, ahogy a bowdenek a helyükre ugranak. Ezután 2-3 fordulattal folytassuk a csörlőzést, míg feszes lesz az állapota, majd újabb 2-3 fordulatot a süllyesztés irányába kell hajtanunk! Ezáltal tehermentesítünk.

Hogyan szerezheti be a süllyeszthető utánfutó rendszerrel felszerelt utánfutót?

Sajnos utólag nem tudjuk beszerelni az utánfutóba a kézi süllyeszthető utánfutó rendszert. Csak és kizárólag új utánfutókat tud vásárolni, melyekbe be van építve ez a funkció. Bármilyen utánfutó alapot rendelhet tőlünk, azonban komplett utánfutókat csak a specializált utánfutógyártóknál. Keresse a gyártóknál is az Autóflex-KNOTT alkatrészekkel szerelt utánfutókat!

Ha bármilyen utánfutó alkatrészre van szüksége, keresse fel webshopunkatvagy megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen, illetve a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!