Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

A tartós rétegelt lemez választás titka

Az utánfutó felépítménye az a világ, ami a legszélesebb felhasználhatóságot biztosítja az egész járműnek. Míg mi az Autóflex-Knottnál bármilyen felépítményt mozgásba tudunk hozni, addig a komplett felépítményeket és oldalfalakat az erre specializált cégektől, az utánfutó gyártóktól szerezheti be. Azonban sok kiegészítőt is megtalálnak nálunk az utánfutó gyártók és az utánfutó tulajdonosok is, hiszen széles termékszortimenttel rendelkező raktárkészletünk mellett szakszerű kiszolgálással garantáljuk, hogy az igényeihez legjobban megfelelő és tartós minőséget kapja!

Rétegelt lemez többféle méretben az Autóflex-Knottnál

A felépítmény első és legtekintélyesebb része a rétegelt lemez. Szó szerint is, hiszen méreteiből kiindulva az egyik legnagyobb alkatrész, amivel kiszolgáljuk a felhasználókat. Csúszásmentes rétegelt lemeznek nevezzük, de a szakzsargon szerint hallhatunk róla platóanyag vagy impregnált rétegelt lemezként is. Az Autóflex-Knott raktárkészletében igen széles választék található ezekből. Vastagság tekintetében például rendelkezünk 9-12-15-18 mm-es rétegelt lemezekkel, ráadásul mindegyik háromféle táblaméretben kapható: 1.250×2.500, 1.500×2.500, valamint 1.500×3.000 mm. A rétegelt lemezt két speciális méretben is kínáljuk: 12x2150x4000; 21x1250x2500.

Minőségi, tartós alapanyagok a hosszú életű felépítményért

A vékonyabb lemezeket oldalfalakhoz, a vastagabbakat rakfelület alapanyagként ajánljuk. Fontos azonban kiemelnünk, hogy vásárláskor (mint sok más termék esetében is) ne bódítsanak el minket az alacsony árak, kövessük inkább itt is az ár-érték arány és cél szerinti termékválasztást. Többféle platóanyagot kínálnak, különböző árakon. Van, amely többféle fa kevert hulladékából készült. Ebből adódóan ezek a termékek gyengébbek és kevésbé tartósak.

Az Autóflex-Knottnál kapható platóelemek kizárólag a nagy szilárdságú nyírfából készülnek, egyik oldalon csúszásmentes, mindkét oldalon fenol-filmmel vannak bevonva, az élei pedig kezelve. Vízálló, garantáltan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem púposodnak és nem deformálódnak el. Nagy teherbírásúak és nagyon tartósak.

Szintén az élettartamot növeli, hogyha – megfelelő védelem mellett – a termékünkhöz passzoló platórögzítőket, ajtózárakat és békazárakat választunk, melyek szintén megtalálhatóak az Autóflex-Knott raktárkészletén.

Szerezze be az utánfutójához tartozó felépítményhez szükséges kiegészítőket, illetve más utánfutó alkatrészeket az Autóflex-Knott Kft. raktárkészletéről! Megvásárolhatja webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.