Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Szabadság, szeretem, motorral felfedezem!

Javában tombol a nyár. Egyre több motor jelenik meg az utakon. Amennyiben Ön is hátra hagyná a zűrös hétköznapokat, hogy kétkeréken fedezzen fel ismeretlen tájakat, de egyúttal az autót se hagyná otthon, remek megoldás, ha utánfutón szállítja a motorját. Számos előnye van annak, ha a nyaralásunkra utánfutóval szállítjuk a motorunkat. Igen ám, de milyen utánfutót válasszunk erre a célra, ha nem szeretnénk kompromisszumokat vállalni?

Süllyeszthető utánfutó rendszerrel felszerelt utánfutó

A hagyományos utánfutók esetében rámpák és kézi erő segítségével lehet feljuttatni a motorunkat az utánfutóra. Azonban valljuk be, ez időnként elég körülményes feladat, és nem biztos, hogy a vakációnk értékes pillanatait erre a műveletre szeretnénk fordítani. Az Autóflex-KNOTT egy innovatív megoldást kínál erre a problémára.

Kézi süllyeszthető utánfutó rendszer

A kézi süllyeszthető utánfutó rendszerrel ellátott utánfutók legnagyobb előnye, hogy játszi könnyedséggel le tudjuk ereszteni az utánfutó végét egészen a földig, majd egyszerűen csak felgurulunk a motorral, rögzítjük és ugyanolyan könnyen visszaemeljük az utánfutót az eredeti állapotába.

Sajnos utólag nem lehet beépíteni a kézi süllyeszthető utánfutó rendszert, erre már a bérlés vagy vásárlás során érdemes figyelni.

Hogyan működik a kézi süllyeszthető utánfutó rendszer?

Az alábbi videón lépésről lépésre bemutatjuk, hogy milyen gyorsan és egyszerűen megoldható a motor utánfutóra történő feljuttatása.


Ha bármilyen utánfutó alkatrészre van szüksége, keresse fel webshopunkatvagy megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen, illetve a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!