Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Milyen előnyei vannak, ha utánfutón szállítjuk motorunkat a nyaralás alatt?

Sokan idegenkednek attól, hogy egy túramotor az utánfutón utazzon. Azt vallják, hogy a túragépek az aszfaltra valók. Viszont, aki egyszer kipróbálta a motor utánfutón való szállítását A-ból B-be, az belátja, hogy miért is örvend nagy népszerűségnek ez a felállás. Milyen előnyei vannak, ha kocsinkkal jutunk el a kiválasztott célpontig, és motorunkat utánfutón szállítjuk? Mostani blogbejegyzésükben erre keressük a választ.

Milyen előnyei vannak, ha utánfutón szállítjuk motorunkat a nyaralás alatt? autoflex.hu

Gyorsabb, biztonságosabb utazás

Ha már kívülről befelé tudjuk az összes körülöttünk lévő úticélhoz vezető göröngyös utat vagy ha jóval messzebbre vágyunk a megszokottnál, akkor nem is kérdéses, hogy utánfutón a helye a motornak. A 4-5 napos távolságokat sokkal kényelmesebb autópályán, egy kocsi párnázott ülésén megtenni és aztán a végcél kalandos motoros túraútvonalait végig járni kipihenten. Senki sem akar több ezer kilométert megtenni autópályán kedvenc motorjával egy unalmas útszakaszon. Mindenki azért kel útra, hogy az izgalmas, kalandos helyeken motorozzon. Legyen szó a Garda tó körüli túráról vagy akár a Loire menti kastélyokról. Arról nem is beszélve, hogy autóval sokkal biztonságosabb négykerekű járművel közlekedni a közel sem veszélytelen autópályán.

Olcsóbb útiköltség

Az utánfutóra akár 2 motort is fel lehet szerelni, így nyugodtan útra kelhettünk a kedvesünkkel, haverunkkal, fiunkkal, lányunkkal, és mindkettőnk motorját feldobhatjuk az utánfutóra. A vezetés fáradalmain is lehet ebben az esetben osztozni, illetve az üzemanyagköltség is kevesebb lesz. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a sofőrváltás miatt nem kell annyi pihenőt beiktatni, így az esetleges plusz szállásköltségen is spórolni lehet.

Ruházzunk be utánfutóra, gyorsan megtérül az ára!

Ha nem tesszük ki több ezer kilométeres útnak kétkerekű paripánkat, akkor az üzemanyagköltségen és az egyéb szerviz és fenntartási költségeken 1-2 út alkalmával megtérül az utánfutónkba fektetett összeg. Nem beszélve arról, mennyivel kipihentebben érkezünk majd meg álmaink nyaralóhelyére, motoros paradicsomába. Így másnap újult erővel vethetjük bele magunkat a szenvedélyes motoros túrákba!

A családdal együtt tudunk nyaralni és szenvedélyünknek is hódolhatunk

Tavalyi blogbejegyzésünkben részleteztük, hogy Az utánfutó híd a család és a hobbi között. Hiszen családbarát megoldás az utánfutó, melynek segítségével kompromisszumok nélkül élvezhetjük a közös kirándulást. Motorozhatunk is, de a családi túrákra, csobbanásra is jut időnk.

Indulás előtt mindenképpen győződjünk meg arról, hogy az utánfutónkon minden tökéletesen működik! Ha bármilyen Autóflex-Knott utánfutó alkatrészre van szüksége, akkor megvásárolhatja webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.