Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Minden jó, „hajó” vagy csónak a vége

Előző cikkünkben felelevenítettük a közös kempingezés fantasztikus élményét. A nyár berobbanásával azonban nem csak a lakókocsik, lakóautók indultak útnak, hanem a vitorlás hajók és a csónakok is újra birtokba veszik a vizeinket. Persze odáig, hogy szelhessük a habokat, el is kell jutnunk épségben. Ehhez pedig elengedhetetlen a csónakszállító utánfutók felkészítése az útra. Korábbi cikkünkben mutattunk 7+3 tippet ahhoz, hogy felhőtlen legyen a szállítás és a hajókázás.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mindenképpen ellenőrizzük rendszeresen csónakszállító utánfutónk állapotát! Külön figyelmet szenteljünk a csónakszállító utánfutókhoz szükséges műanyag alkatrészek ellenőrzésére, hiszen relatíve olcsó alkatrészek, de sok bosszúságot okozhat, ha nem vesszük időben észre, hogy cserére szorul. Indulás előtt mindenképpen győződjünk meg arról, hogy csónakszállító utánfutónkon minden tökéletesen működik!

 

Miért jó csónakra, hajóra szállni? Íme 3 érv!

  1. Szabadság
    A lakókocsis kiránduláshoz hasonlóan ez is tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt akkor is, ha csak a legszűkebb köreinkkel, a családunkkal szeretnénk kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből és szeretnénk belekóstolni a valódi szabadság ízébe. A tavak mellett ma már egyre gyakoribb a magyar hajósok körében is a tengerek meghódítása. Az Adria közelsége igen csábító. Csónak vagy hajó segítségével olyan helyeket is felfedezhetünk, amelyre a szárazföldön esélyünk sem lenne. A nyílt vízen pedig megcsap a szabadság szele, amikor is azt érezhetjük, hogy egyé válunk a természettel és nincs számunkra lehetetlen.
  1. Adrenalin
    A vízi sport szerelmesei alig várják a következő alkalmat, hogy vízre szállhassanak, újabb és újabb adrenalin fröccsöt szerezhessenek. Ahogy szélsebesen hasítunk és manőverezünk a vízen,  megadja számukra azt, amire vágynak.
  2. Privát „strand”
    Egy saját hajó vagy csónak velejárója a saját strand. Ki ne vágyna arra, hogy a tó vagy a tenger közepén hajózva, a tikkasztó hőségben hullámfürdőt vegyen. Igazi bakancslistás élmény, természetesen a biztonsági szempontokat figyelembevéve.

 

Nem is kérdés, irány a víz! Ha alkatrészre van szüksége, jó, ha tudja, a webáruházunkban elérhető a csónakszállító utánfutó alkatrészek széles kínálata. Rendelhet a rendeles@autoflex.hu címen is vagy érdeklődhet belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.