Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Miért válasszunk quadot, és hogyan szállítsuk az utánfutón?

Mindenki álmodozik arról, hogy a nyári éjszakákat egy nyitott két- vagy négykerekű járművel szeli át. A motorok és kabriók mellett igazán elterjedt jármű a quad. Mostani blogbejegyzésünkben összeszedtük azokat az indokokat, hogy miért válasszunk magunknak quadot kiegészítő járműként, illetve hogyan szállítsuk az utánfutón.

A quad előnyei

· Segít megőrizni mentális egészségünket

Hogyan? A quadozás egy szórakoztató sport, illetve arra ösztönöz, hogy repüljünk ki négy keréken a friss, szabad levegőre. Emellett pedig rengeteg adrenalint szabadít fel.

· Javítja a fizikai erőnlétünket

Hogyan segít a quad a fittségünkben? Használata során hatszor több oxigént kell belélegeznünk, mely javítja az állóképességünket, edzettségünket, sőt még a szívbetegségeket is nagyobb valószínűséggel kerüljük el.

· Biztonságos, kényelmes és praktikus

Négy kerekének köszönheti ezeket a csodálatos jelzőket. Nagyobb a felülete, ezért stabilabb kétkerekű társainál. A vezetését szinte gyerekjáték elsajátítani. Csomagtartójának köszönhetően különböző eszközök, csomagok szállítására is alkalmas. A biztonságérzetünk miatt ne hanyagoljuk el a bukósisak és a védőfelszerelések használatát, hiszen egy nagytestű járműről van szó!

· Hasznos

Farm környékén, táborozás vagy vadászat során igazán praktikusan szállíthatunk vele nagyobb csomagokat, kisebb bálákat, fegyvereket vagy akár az elejtett vadakat is.

· Bármilyen talajon megállja a helyét

Négykerék meghajtásának köszönhetően akár a sáros, laza talajon is tökéletesen működnek ezek a praktikus járművek.

· Hosszabb idényt élvezhetünk a használatával

Télen akár hóban is használhatjuk őket. Nagyobb havazás esetén hóláncot is szerelhetünk rájuk. Ez a motorokról nem mondható el.

Nyaralás quaddal

Élvezzük a nyarat, a szabadtéri kalandokat a quad segítségével! Ha nyaralni készülünk, az utánfutó segítségünkre van kedvenc quadunk szállításában. Akár rámpákkal, akár kézi süllyeszthető utánfutórendszer segítségével könnyedén feltehetjük járművünket az utánfutóra, és utána már csak vezetnünk kell a célállomásig.

Nyaralás és quadozás a családdal

Tavalyi blogbejegyzésünkben részleteztük, hogy Az utánfutó híd a család és a hobbi között. Hiszen családbarát megoldás az utánfutó, melynek segítségével kompromisszumok nélkül élvezhetjük a közös kirándulást. Túrázhatunk nagyokat a quaddal is, de a családi túrákra, csobbanásra is jut időnk.

Indulás előtt mindenképpen győződjünk meg arról, hogy az utánfutónkon minden tökéletesen működik! Ha bármilyen Autóflex-Knott utánfutó alkatrészre van szüksége, akkor megvásárolhatja webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.