Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Bizalommal nézünk a jövőbe!

Viszlát, 2019!

Nagyobb forgalom, megnövekedett bevétel és sok új, elégedett vevő – ezek jellemzik a kecskeméti székhelyű Autóflex-KNOTT Kft. 2019-es évét. Minden év végén értékeljük az elért eredményeket. Jó érzés visszagondolni a 2019-es év sikereire és az új élményeinkre. Az idei sikerek fényében nem csoda hát, hogy bizalommal tekintünk a jövőbe, melynek egyik fő fókuszában a leányvállalataink állnak, ugyanis „kirepülnek” az Autóflex-KNOTT családi „fészkéből”.

Hello, 2020!

Az Autóflex-Knott Kft. a folyamatos innováció, az ügyfelek magasszintű kiszolgálása és a családias légkör fenntartása célkitűzések mentén, közel 40 éves szakmai múlttal kínálja minőségi utánfutó alkatrészek széles választékát a hazai és külföldi vállalkozások, magánvásárlók számára. Cégcsoportunk 2020-ban újabb fontos mérföldkőhöz érkezik.

Gumi és műanyag – a két elengedhetetlen elem

Az eredendően öntvények, acélok megmunkálásával foglalkozó fémipari cég anyagfelhasználásában van több olyan elem is, amely nélkülözhetetlen a gyártmányok készre szereléséhez. Ezek közül egyik a gumi, a másik pedig a műanyagok családja, és ezek széleskörű felhasználása. Mindkét termékcsoport gyártását önálló leányvállalatunk végzi. A gumielemek gyártásának a gazdája a KECSKEMÉTI GUMIIPARI KFT., míg a műanyag termékek gyártásáné a LUX GÉPJÁRMŰALKATRÉSZEKET GYÁRTÓ KFT.

Új év, új telephely

Mindkét leányvállalatunkkal eddig közös telephelyen dolgoztunk. 2020-ban viszont kirepülnek a “családi fészekből”, tőlünk nem túl messzire, de új telephelyre költöznek. Az így felszabaduló irodákat, üzemcsarnokokat és raktárakat pedig felújítjuk, illetve átalakítjuk.

Mit nyernek ügyeleink a bővüléssel?

A beruházás célja a gyártási kapacitásunk bővítése, valamint a meglévő technológia további korszerűsítése, mellyel sikerül az egyes munkafolyamatokat még hatékonyabbá rendszerezni és optimalizálni. Ezekkel az innovatív lépésekkel szeretnénk elérni, hogy még magasabb színvonalú, minőségi és gyors kiszolgálást biztosítsunk ügyfeleink számára a 2020-as évben is.

Ügyfeleink, partnereink és nem utolsó sorban munkatársainknak is köszönjük az egész éves együttműködést! Ezúton kívánunk sikerekben gazdag, boldog új évet!

Ha bármilyen Autóflex-KNOTT utánfutó alkatrészre van szüksége, akkor megvásárolhatja webáruházunkban vagy megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!