Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

A szeretet (és az Autóflex-KNOTT) körülvesz

Azt már sokan tudják a kecskeméti székhelyű Autóflex-KNOTT Kft.-ről, hogy közel 40 éves szakmai tapasztalattal kínáljuk minőségi utánfutó alkatrészek széles választékát a hazai és külföldi vállalkozások számára. Termékszortimentünk kiterjed minden hagyományos utánfutóhoz, lakókocsihoz, lószállító-utánfutóhoz, csónakszállító-utánfutóhoz, hómobil-utánfutóhoz, autószállítókhoz és közúti áruszállítókhoz szükséges alkatrészre. Emellett azonban egészen extrém felhasználási megoldások is szóba jöhetnek, hiszen képesek vagyunk olyan mozgatható alapot legyártani, amellyel bármilyen felépítmény mozgásba hozható.

Az Autóflex-KNOTT mindenhol

Termékeink széleskörű felhasználási lehetőségeinek köszönhetően gyakrabban találkozhat az Autóflex-KNOTT elemekkel, mint hinné. A népszerű karácsonyi filmből asszociálva mondhatjuk azt is, hogy az Autóflex-KNOTT körbevesz, akár a szeretet. Ez nem is csoda, hiszen az Autóflex-KNOTT által gyártott mozgatható alapokkal sok, eltérő típusú felépítmény kerül közel Önhöz.

 

Színház, fesztivál, vidámpark – Autóflex-KNOTT alapokkal

Jelen vagyunk a kulturális életben is, hiszen van olyan partnerünk, aki színpadi elemekkel foglalkozik, és már több forgószínpadot gyártott a nálunk vásárolt alkatrészek felhasználásával. Emlékezetes munkánk, amikor vidámpark számára is készítettünk utánfutó alkatrészt. Gondolhatunk ugyanakkor a téli-nyári fesztiválok standjaira és büfékocsijaira. Vásárokon, fesztiválokon nagyon sok elárusító stand van, amelyek alatt Autóflex-KNOTT alkatrészek vannak; hotdog-os futó, hordó alakú csapos kimérések, mojito-árusok. Ezeknél kiemelten fontosak a különféle letámasztó elemek, amelyeket minden esetben szinte „kötelező” alkalmazni, ha egy járművön folyamatosan rajta van a teljes össztömeg.

 

Az ipar számos speciális területén is használják az Autóflex-KNOTT alkatrészeket

A letámasztó elemek használata például a betonpumpákra, áramfejlesztőkre és a kompresszorokra is jellemző. Sőt, LED-falaknál és mobil kiállítóstandoknál is jó eséllyel találkozhat Autóflex-KNOTT alkatrészekkel.

Ha bármilyen Autóflex-KNOTT utánfutó alkatrészre van szüksége, akkor megvásárolhatja webáruházunkban vagy megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!