Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartók új dimenziója: Bosal – Az utazás szabadsága

Az utazás szabadsága sosem volt még ilyen kézzelfogható. A Bosal által kínált új generációs vonóhorogra szerelhető kerékpártartók révén mostantól bárhol, bármikor élvezheti kedvenc kerékpárjának társaságát. Akár a távoli városokat szeretne megismerni, akár a természet csendjében kívánja kipróbálni a legújabb mountain bike útvonalakat, a Bosal kerékpártartókkal ezek a lehetőségek mindössze egy „klikkre” vannak Öntől.

Miért válasszak vonóhorogra szerelhető kerékpártartót?

  1. Kényelem és egyszerűség: A Bosal comfort Pro II és Pro III kerékpártartók gyorsfeszítő rendszerüknek köszönhetően percek alatt felszerelhetők a vonóhorogra. Ez azt jelenti, hogy Ön több időt tölthet a kerékpározással és kevesebbet a felkészüléssel.
  2. Biztonság: A masszív váztartók és a robusztus tartókeret garantálják, hogy kerékpárjai biztonságban legyenek az út minden szakaszán. Emellett a lopás elleni védelem biztosítja, hogy értékes biciklije mindig ott legyen, ahol hagyni szeretné.
  3. Innováció: A felhajtó rámpa opció lehetővé teszi, hogy akár az e-bikeokat is könnyedén fel- és lepakolhassa, míg a széles rögzítősínek és kerékütközők biztosítják, hogy szélesebb kerékpárgumik, így a fatbike-ok is stabilan helyet kapjanak.
  4. Hozzáférhetőség: A pedál működtetésű billentőmechanizmusnak köszönhetően, még a kerékpárok rögzítése közben is hozzáférhet a csomagtartóhoz, így sosem kell kompromisszumot kötnie a pakolás során.

 

A Bosal kerékpártartók további előnyei:

Két-három kerékpár szállítására alkalmas kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy barátaival vagy családjával együtt indulhassanak útnak.

Gyorsrögzítés, amely időt takarít meg az indulás előtt.

Lopás elleni védelem, így nyugodtan hagyhatja kerékpárjait a járművön, amikor éppen nem használja őket.

– Széles rögzítősínek és kerékütközők, amelyek minden típusú kerékpárnak megfelelő stabilitást biztosítanak.

 

A Bosal kerékpártartókkal a szabadság új dimenzióját fedezheti fel. Legyen szó egy hétvégi kalandról a hegyekben, egy gyors városi túráról, vagy egy távoli úticél felfedezéséről, a Bosal kerékpártartók minden igényt kielégítenek. Könnyű felszerelhetőségük, biztonságos tartásuk és a kényelmes hozzáférhetőségük révén Ön mindig tökéletes társra talál bennük.

Induljon útnak a Bosal kerékpártartókkal, és élvezze a kerékpározás szabadságát, ahol csak szeretné. A világ tele van felfedezésre váró útvonalakkal, és most már semmi sem állhat az Ön és az új kalandok közé.

Kattintson az alábbi linkre, ahol meg is rendelheti a Bosal kerekpártatókat:

https://www.autoflex.hu/termekkategoria/kerekpartarto-es-tartozekok/