Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Prémium biztonság a KS25, KS30 vagy KS35 Stabilizátoros kapcsolófejhez

A következő cikk a KS25, KS30 vagy KS35 zárak lopás elleni védelmét mutatja be. A szerkezet kialakítása megakadályozza, hogy a járművön levő vonógömb kiakadjon az utánfutó kapcsolófejéből. Így a vonóhorog nem tud kicsavarodni a ráfutófékből. A felületvédelmet a tűzihozganyzás biztosítja, ami erőssé és időjárásállóvá teszi.

Az AntiThief védelem a KSB50 lopásgátló gömbbel teljes. A készlet tartalmaz egy zárat is két kulccsal, amelyet egy speciálisan erre a célra kialakított zárdugó véd a víz behatolása ellen.

A védelem minősítési folyamaton ment keresztül, amelynek köszönhetően garantáljuk a legmagasabb minőségi és biztonsági színvonalat. A Caravaning.de magazin tesztjén a lopásvédelem első helyezést ért el, amire büszkék vagyunk. Ez a díj csak megerősíti a termékünk által garantált magas minőséget és megbízhatóságot.

A nyújtott védelem a Caravaning.de magazin szakemberei által végzett független teszteken is megfelelt. Kimutatták, hogy a cégünk által kínált védelem nemcsak esztétikus, hanem valóban védi az utánfutót a lopás ellen. Határozott előnye, hogy az utánfutót a védelemmel együtt is lehet vontatni, aminek köszönhetően nem vagyunk védtelenek akkor sem, ha az utánfutó parkol. A védelem hatékonyan védi a zárat a kinyitás ellen, a tulajdonost pedig a lopás ellen.

A Caravaning.de által összeállított lista a piacon kapható különböző gyártók biztonsági eszközeit tartalmazza. Egy tesztsorozaton való megfelelés után a Knott KS30 védelem az egyik legjobbnak bizonyult, és egy ötfokozatú skálán 4 csillagot kapott.

A caravaning.de magazin szakértői szerint a Knott’s Premium védelem rendkívül hatékony, mivel 2 funkciót egyesít. A belső csap ugyanis blokkolja és védi a vonószerkezetet, míg a külső burkolat a vonókart is védi. Az anyagok, amelyekből a védelem készül, szintén nagyon pozitív hatással vannak a minőségre és a tartósságra. Mindez nagyon magas helyezést eredményezett a rangsorban, annak ellenére, hogy a konkurenciának is van mivel büszkélkednie.

A védőház úgy van kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a KS kapcsolófejre, aminek köszönhetően sokkal jobban védi az utánfutót a lopástól.

 

 

 

 

Mivel az utánfutók, különösen a lakókocsik népszerűvé váltak a tolvajok körében, védelmünket a Kiwa tanúsította. Ennek a megoldásnak köszönhetően garanciát és a járműbiztonsági rendszer tanúsítási rendszerének való megfelelést igazoló tanúsítványt kap, és könnyebben biztosíthatja utánfutóját lopás ellen.

 

 

Amennyiben szeretne rendelni új lopásgátló termékünkből, keressen minket elérhetőségeink egyikén!