Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Utazás az Időben: A svájci Triumph Oldtimer Club látogatása az Autóflex-KNOTT Kft-nél

2023. szeptember 25-én egy igazán különleges esemény zajlott le az Autóflex-KNOTT Kft. kecskeméti gyárában. Ezen a napon a svájci Triumph Oldtimer Club tett látogatást nálunk, hogy megismerjék kecskeméti gyárunkat és megtudják, hogyan készülnek az utánfutó alkatrészek a modern technológia és a hagyományos műszaki tudás ötvözésével. Mindig örömmel látjuk érdeklődő vendégeinket, hiszen rendkívül fontos számunkra, hogy közvetlenebb kapcsolatot építhessünk ki végfelhasználóinkkal, az iparágunkban működő szervizekkel és kereskedőkkel.

Gyárlátogatást és cégprezentációt tartottunk a részükre, hogy bemutathassuk munkánk folyamatát és filozófiánkat. A Triumph Oldtimer Club tagjai kíváncsiak voltak arra, hogyan képes az Autóflex-KNOTT Kft. olyan termékeket előállítani, amelyek kiváló minőségűek és biztonságosak az utakon.

Az esemény során egy különleges kiállítást is szerveztek a gyár dolgozói számára. Néhány klasszikus, oldtimer autót mutattak be, amelyek igazi időutazást kínáltak mindenki számára. Lelkesen fotóztuk ezeket a gyönyörű járműveket és igyekeztünk mindent megismerni az autók történetéről, a velük szerzett élményekről.

A gyárlátogatás során bemutattuk a legújabb technológiai fejlesztéseket és gyártási folyamatainkat. A klubtagok nagy érdeklődéssel figyelték, ahogy az alkatrészek a legmodernebb technológiát képviselő gépek és elkötelezett kollégáink segítségével készülnek, valamint megtudták, hogy az Autóflex-KNOTT Kft. milyen nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a biztonságra.

Az esemény során barátságos és informatív beszélgetések alakultak ki a svájci klubtagok és a cégünk munkatársai között. Jókat beszélgettünk az utánfutóalkatrészekről és az oldtimer autókról.

A svájci Triumph Oldtimer Club látogatása emlékezetes nap volt számunkra, és büszkék vagyunk arra, hogy bemutathattuk nekik vállalatunkat és a munkánkat. Köszönjük a svájci Triumph Oldtimer Clubnak a látogatást, és várjuk őket vissza bármikor, hogy további élményeket osszunk meg velük az autós világ izgalmas területeiről!