Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Ismerjen meg minket! – Interjú Péter Gabriellával

Kecskeméti telephelyünkön 400-500 ember dolgozik mindennap azon, hogy újabb és újabb sikereket érjünk el. Kollégáink egytől-egyig hozzájárulnak ahhoz, hogy cégünk Európa második legnagyobb utánfutó alkatrész gyártójává nőtte ki magát, ezzel biztosítva számtalan magyar család stabil megélhetését. A következő időszakban szeretnénk követőinknek megmutatni a kecskeméti Autóflex-KNOTT emberi arcát. Interjúkat készítünk munkatársainkkal, hogy jobban megismerhesse cégünket és azt a légkört, amelyben munkatársaink tevékenykednek. Az alábbi interjút Péter Gabriellával, az Autóflex-KNOTT külföldi értékesítési vezetőjével készítettük, fogadja szeretettel!

Mióta erősíted az Autóflex-KNOTT Kft csapatát?

P.G.: 1996-tól.

Ez az első pozíciód? Ha nem, akkor hogyan kezdted a pályafutásod?

P.G.: Recepciós kapcsolattartóként, akkoriban az egyetlen németesként a nyugat-európai vevőkkel való kapcsolattartás volt a fő feladatom. Illetve a hazai vevőket, a céghez bejövő vendégeket is fogadtam. A teljes külföldi értékesítés vezetője posztján H. Szabó Zitát váltottam, akit kineveztek cégvezetőnek.

Milyen személyes motivációid vannak? Hogyan képzeled el a jövőd a cégnél?

P.G.: Első és legfontosabb célom évek óta, hogy egy jól működő cégünk legyen, ami számomra az én munkakörömnél fogva az az elsődleges, hogy a vevő elégedett legyen úgy, hogy az Autóflexnek is a javára legyen. Mindkét fél elégedett legyen. Ha felmerül az igény, hogy valamin változtatni kell, magunkon, a folyamatainkon, hogy eredményesebbek legyünk, a megoldásra koncentráljunk.

Mit tekintesz a legnagyobb sikerednek a cégnél?

P.G.: Sok vevőnk, akikkel kapcsolatban vagyunk, szinte a kezdetektől itt van. Nagyon jó kapcsolat alakult ki, ami nem csak a nyers üzleti beszélgetéseket engedi meg, hanem ha bármilyen probléma adódik, tudunk úgy beszélni, hogy mindkét fél a probléma megoldására fókuszál.

Az anyavállalattal is ki tudott alakulni egy jó kapcsolatrendszer. Ott is sok olyan dolgozó van, akivel együtt kezdtük a pályafutásunkat vagy akár még régebb óta a cégnél van.

Mit tekintesz a legnagyobb kihívásnak a munkád során?

P.G.: A mindenkori gazdasági helyzetben megfelelni az elvárásoknak, mert állandóan változik minden, amihez folyamatosan alkalmazkodni kell.

Miért szeretsz az Autóflex-KNOTT Kft-nél dolgozni?

P.G.: Elég régóta itt vagyok. Egyszerűen imádom. A cégvezetőnk és tulajdonosunk is közel álln a szívemhez. Az évtizedek alatt kialakult egy olyan kapocs, ami több, mint egy egyszerű főnök-beosztott viszony. Ez a családi légkör jellemzi az egész céget.

Milyen a munkahelyi légkör és milyen a csapatmunka?

P.G.: Egy 9 fős, nagyon jó, összetartó, egymást segítő csapat vagyunk. Ahhoz, hogy a vevő elégedett legyen és minden rendben legyen, az egész csapat képes teljes erőbedobással a megoldásra fókuszálni. Közösen ötletelünk, mindenben együtt döntünk. Ugyanakkor igyekszünk a kollégáknak a saját hatáskörükben döntési jogot biztosítani, a megfelelő vezetői támogatás mellett. Szeretnék minden csapattagnak megfelelő teret adni, hogy kibontakozhasson.

Nyugodt a légkör. Természetesen van stressz és súrlódások, ami nem a kollégák személye ellen szól, hanem az adott helyzet, feladat megoldására irányul. Tudunk csapatként dolgozni. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy minden helyzetre megtaláljuk a megoldást.

Hogyan töltődsz a hétköznapi mókuskerékből kiszakadva?

P.G.: A legnagyobb feltöltődést az jelenti számomra, amikor a szürke hétköznapokból kiszakadva összejövünk a teraszon a családommal és minőségi időt tölthetünk együtt.

Mit üzennél a meglévő és leendő kollégáknak?

P.G.: Mindig is biztonságot adott a cég a múltban, a jelenlegi élethelyzetemben és a következő évekre is. H. Szabó Sándor, a cég tulajdonosa számára a könnyebb és a nehezebb időszakokban is mindig a cég dolgozói az első. Aki itt dolgozik, annak munkát kell biztosítani, fizetést kell adni és a kihívásokra is mindig megtalálja a megoldást. Soha nem egyoldalúan gondolkodik. Igyekszik a cég a kollégák magánéletét is figyelembe venni, szükség esetén támogatni, amennyire lehetősége van.

 

Köszönjük a beszélgetést Péter Gabriellának. Amennyiben aktuális állásajánlatainkról érdeklődne, kattintson az alábbi gombra!