Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Kaloda fémből? Modern raktározási megoldás!

Az ipari tárolókonténerek egyik legmodernebb fajtája a fémből készült kaloda, amely kiemelkedő terhelhetőségével, multifunkcionális felhasználási lehetőségeivel és mobilitásával kiváló tárolási és szállítási megoldást kínál a különböző nehézségű és méretű tárgyak, építőipari anyagok, gyártósori alkatrészek elhelyezésére és mozgatására. Az AUTOFLEX-Knott Kft. által gyártott kalodák különösen népszerűek az autóiparban-, gépipari- és a gyártói szektorokban, ugyanakkor praktikus kivitelezésüknek köszönhetően nem csak ipari célra, hanem mindennapi felhasználásra is alkalmasak.

Miből készül a kaloda?

A kaloda alapvetően tömör és stabil acél falakból épül fel. Standard és teljesen egyedi igényekre tervezett kalodák is kérhetők. Előfordul alsó ürítésű vagy oldalnyitással pakolható változatban is. Méretéből adódóan ezek a kalodák targoncával vagy daruval is mozgathatóak, sőt, kerekeinek köszönhetően rendkívül mobilisek.

Miért különleges a fémből készült kaloda?

Ezek a tárolóeszközök – anyagukból adódóan – időtállóak, éppen ezért hosszútávra tervezhet velük az ember, ha pakolásról, tárolásról van szó. Masszív felépítésük garantálja a tárgyak, áruk, alkatrészek, eszközök védelmét, mobilitásuknak köszönhetően pedig a legérzékenyebb anyagok is biztonságosan mozgathatóak. Elsődleges felhasználási területei az iparvidékek, gyártósorok, vagy logisztikai központok, de sokszínűségének hála szinte mindenhol megállja a helyét, ahol a nagyobb, nehezebb tárgyak tárolása a cél.

Melyek a fémből készült kaloda előnyei?

  • védik a bennük tárult anyagot, terméket, eszközt a külső hatásoktól, sérülésektől
  • rendkívüli strapabírásuknak köszönhetően hosszú élettartamúak, ráadásul javítható és átalakítható a legtöbb verzió, így óvja a környezetet
  • kerekeinek, átalakíthatóságának hála könnyen mozgatható, tehát nem csak a tárolásban, hanem a szállításban is segítségére lehet
  • a fém kaloda LEAN támogató eszköz, ami segít a rend és tisztaság fenntartásában
  • gazdaságos, hiszen fa helyett fémből készül, ráadásul többször felhasználható
  • nagy teherbírású
  • könnyen tisztítható
  • egymásra rakható változatban is kérhető, így helytakarékos megoldás
  • modern, hiszen robotokat alkalmazó gyártók számára is ideális konstrukció.

Az AUTOFLEX-Knott fémből készült kalodáit elsősorban autóipari felhasználásra fejlesztettük, ugyanakkor tervezői hátterünk segítségével bármilyen vállalat igényei szerint személyre tudjuk szabni. Minden fém kalodát egyedileg tervezünk és gyártunk, ezért tetszőleges méretben, színben, felületkezeléssel és rakfelülettel kérhető. Forduljon hozzánk bizalommal!