Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Megérkeztek az Autóflex-KNOTT emblémával ellátott ajándéktárgyak és ruhák

Cégünk, Európa legnagyobb utánfutóalkatrész gyártója, idén ünnepli 40-ik születésnapját. Büszkék vagyunk arra, hogy míg cégünk dinamikusan növekszik, a családi hangulata a mai napig megmaradt. Ebből az alkalomból bemutatjuk új, Autóflex-KNOTT emblémával ellátott termékcsaládunkat. Olyan minőségi, a mindennapokban használható elemekből áll, amelyeket nem csak az utánfutórajongók, hanem bárki örömmel használhat, így saját részre és ajándéknak is kiváló választás. Fedezz fel Ön is az Autóflex-KNOTT család legújabb tagjait!

Bögre

Jubileumi emblémával gravírozott fém bögre, amelyből még a kávé és a tea is sokkal jobban esik. Különlegessége a karabiner fogantyúja, amely lehetővé teszi a sokoldalú rögzíthetőségét a munka vagy akár a túrázás, kirándulás során.

Megrendelem

 

Mellény

Jubileumi emblémával ellátott, sokzsebes, modern fazonú mellényünk biztosítja a kezek szabad mozgását, de kellemesen melegíti a testet. Elérhető férfi és női fazon is.

Megrendelem

 

Pendrive

Praktikus, kisméretű, összecsukható és kulcscsomóra illeszthető pendriveunkon biztonságban tudhatja fontos adatait.

Megrendelem

 

Pulóver

Cipzárral és kapucnival ellátott, uniszex pulóverünk remek kiegészítője lehet az outfitjének akár munkára, akár a mindennapok során használná.

Megrendelem

 

Táska

Trendi irattartó táskánk nem csak praktikus kiegészítő, hanem elegáns megjelenésével üzleti felhasználásra is kiváló.

Megrendelem

 

Telefontöltő

Telefontöltőből sosem lehet elég. Pláne, ha ehhez még vezeték sem kell. Áramforráshoz csatlakozás után a telefont csak rá kell helyezni a fa felületre. Saját részre és ajándékba is kiváló.

Megrendelem

 

Amennyiben szeretné megvásárolni új termékcsaládunk darabjait vagy bármilyen utánfutó alkatrészre van szüksége, megvásárolhatja raktárról  webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.