Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Komplett burkolat ráfutófék-mechanizmusra és vonóháromszögre

Az alábbi cikk célja, hogy megismertesse Önnel egyik új termékünket, a műanyagból készült komplett burkolatot, amely egyszerűen felszerelhető a ráfutófék-mechanizmusra és a vonóháromszögre. Méreteiből adódóan a burkolatot két elemben kínáljuk, melyek esztétikus műanyag szegecsek felhasználásával egymáshoz vannak rögzítve. Ezeket a szegecseket a burkolattal együtt szállítjuk, így csak az utánfutóra kell felszerelni.

A burkolat elülső része Luran® S akrilnitril-sztirol-akrilát (ASA) polimerből készült. Kiváló felületi minőséggel és jó ütésállósággal rendelkezik, beleértve a megnövekedett színtartósságot, és kiváló hosszútávú teljesítményt nyújt az UV sugárzásnak és a hőnek kitéve.

A felhasznált polimer vegyianyag-állósága is kiváló, így kültéri használatra is ideális megoldás.

A ráfutófék burkolatot jelenleg ablakszürke (RAL 7040) színben kínálják.

A ráfutófék mechanizmus burkolatot kétféle szettben kínáljuk:

Dedikált burkolat KFL20 és KFL27 ráfutófékes mechanizmushoz rögzítőelemmel

Dedikált burkolat KFL20 és KFL27 ráfutófékes mechanizmushoz rögzítőelem nélkül

Az alábbiakban bemutatjuk a KFL20-27 alapváltozatát.

Alternatív változatok is elérhetőek:

KFL20-27 + ETS – 6BH915

KFL14 – 6BJ318

KFL14 + ETS – 6BJ320

A burkolat második része a vonóháromszög fedésére szolgál, a kapcsolószerkezettől az utánfutó futómű-szerkezetéig, amely szintén Luran® S-ből készült, és szintén RAL 7040 – Ablakszürke – színben kapható.

A szerkezete speciálisan megerősített, így könnyen rá lehet lépni a burkolatra. Bizonyítottan terhelhető 110 kg-ig. Ezenkívül a felületet úgy alakították ki, hogy minimálisra csökkentse a csúszás kockázatát.

Ha bármilyen további információra van szüksége, vagy szeretne gyorsan, minőségi alkatrészekhez jutni, keresse fel webáruházunkat vagy megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen, illetve a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!