Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

ÚJDONSÁG! Megérkezett a legnagyobb teherbírású Autóflex-KNOTT kézi csörlő

Vásárlóink egyéni ízlésük és a felhasználás céljától függően, jelenleg tíz féle kézi csörlő közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbb típust. Örömmel jelentjük be, hogy egy újabb modellel bővül a kézi csörlőink köre. Mostantól elérhető az eddigi legnagyobb, 1800 kg teherbírású, fékes csörlő!

Miért különleges az Autóflex-KNOTT legújabb kézi csörlője?

Ekkora teherbírású kézi csörlő nem igen van a piacon. A kézi csörlő szerelmeseinek ideális megoldást nyújt, ha nem szeretnének elektromos változatra váltani. Ráadásul a fékes modellről beszélünk, amely extra előnyt biztosít a fék nélküli modellekhez képest. Ebben a teherbírásban már elektromos csörlőt szoktak használni. Ezekhez képest további előnyt jelent, hogy nem igényel energiaforrást.

 

Kézi csörlőkről általában

A kézi csörlők használatakor emberi erőkifejtéssel történik a különböző tárgyak mozgatása. Kézi csörlők rendszerint kisebb teherbírású változatban készültek, eddig. Új kézi csörlőnk egyik legnagyobb előnye, hogy 1800 kg teherbírású, így egész komoly terheket is képes hatékonyan, extra energiaforrás nélkül mozgatni.

 

Milyen esetekben ajánljuk a kézi csörlőt?

  • Az off-road szerelmeseinek szinte kötelező egy jó csörlő. Ha a terepen véletlenül elakad a terepjárójával vagy quadjával, szó szerint gyorsan kihúzhatja a bajból.
  • A vízisport szerelmeseinek csónakok, hajók vontatásánál.
  • Különböző utánfutókon, platós járműveken szintén nagy segítség egy csörlő a rakomány mozgatásánál.
  • Autószerelő műhelyekben nagy segítséget jelenthez az autók mozgatásánál.
  • A napi munkák során, útban lévő nehéz tárgyak eltávolítására is alkalmas.
  • Kertészkedést kedvelőknek például farönkök mozgatásában lehet segítségére.

Bármilyen célra is keressen, az új, 1800 kg teherbírású, fékes kézi csörlőnk ideális társ lehet munkában és hobby célokra egyaránt.

 

Csörlő alkatrészek a gyártótól

Megtalálhatóak a kínálatunkban külön heveder, csörlő kampó és heveder csörlővel egyaránt.

 

Amennyiben kézi csörlőre van szüksége, megvásárolhatja raktárról  webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.