Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Kempingezés lakókocsival: szabadság, szerelem…

Berobbant a nyár, ezzel együtt egyre több lakókocsi jelenik meg az utakon. Nem is csoda, hiszen a lakókocsival, lakóautóval való kirándulás semmihez sem fogható szabadságot nyújt a természetet és a hosszabb utazást kedvelők számára. Természetesen, mielőtt nekivágnánk a nagy kalandnak, ne felejtsük át átnézni és felkészíteni a járművünket. Hogy Mit ellenőrizzünk indulás előtt a lakókocsin, lakóautón, segítséget talál korábbi cikkünkben. Ha lakókocsi alkatrészre van szüksége, akkor pedig megvásárolhatja webáruházunkban.

4 ok, amiért olyan népszerű a kempingezés lakókocsival

 

  1. A kempingezés lakókocsival, lakóautóval egy praktikus átmenet a számtalan kompromisszumot igénylő sátras kempingezés és egy apartmanban való megszállás komfortja között. Hiszen sok olyan kényelmi eszközt vihetünk magunkkal, amely némileg biztosítja az otthonunkban megszokott kényelmet. Ráadásul a sok csomagot nem kell felcipelni a szállásra, hanem a lakókocsiban maradhat.
  2. Lakókocsis kempingezés esetén élvezhetjük a természet közelségét. Rengeteg szuper kemping létezik. Nagy népszerűségnek örvendenek a balatoni, velencei-tavi kempingek, amelyek egyre több szolgáltatással teszik kényelmesebbé ezt a nyaralási formát. Külföldön a tengerparton pedig még nagyobb hagyománya a lakókocsis kempingezésnek, Komplett, 4-5 csillagos üdülő faluk közül választhatunk közvetlenül a vízparton, amelyek minden igényt kielégítenek. Családok számára szuper lehetőségeket nyújtanak ezek a zárt, jólfelszerelt komplexumok.
  3. A kempingezés lakókocsival, lakóautóval azért is fantasztikusan, mert megadja a mobilitás szabadságát is. Szinte bárhol megállhatunk, nem vagyunk helyhez kötve, mint egy apartman vagy hotel esetén. Egy hosszabb körutazásnál nem kell sietni, hogy időben odaérjünk a következő szállásra. Magyarországon például engedélyezett a vad kempingezés, kivéve, ahol külön nem tiltják.
  4. Élmény, nem csak a gyerekeknek! A felgyorsult, urbanizált világunkban különleges élményt szerezhetünk egy kirándulás során. Az otthon maximális komfortjából kiszakadva, a természet erejéből töltődve igazán jó alkalom a szellemi és testi megújulásra. Különleges élmény este a tábortűz körül ülve megsütni, majd elfogyasztani a vacsoránkat, a régi történeteket mesélni, esetleg énekelni a család apraja nagyjának.

Ha van lehetősége és kedve kicsit kilépni a komfortzónájából, mindenképpen érdemes kipróbálni. Ha úgy dönt, hogy belevág a projektbe, jó, ha tudja, a webáruházunkban elérhető a lakókocsi alkatrészek széles kínálata. Rendelhet a rendeles@autoflex.hu címen is vagy érdeklődhet belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.