Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Újdonság: Lakókocsi kitámasztóláb talp

Kínálatunkban talál a cégünk által forgalmazott kihajtható támasztólábakhoz használható kitámasztóláb talpat, amely praktikus kiegészítője a lakóautóknak.

Lakókocsi kitámasztóláb talp tulajdonságai

A kitámasztóláb talp a legjobb minőségű polipropilénből készül, üvegszál  hozzáadásával. Ez az anyag ellenáll a vegyszereknek és az UV sugárzásnak, aminek köszönhetően élettartama hosszú.

A kiváló minőségű anyagokból készült nagy nyomószilárdságot eredményez, aminek köszönhetően könnyen ellenáll az összecsukható támasztékok megengedett nyomásának, amely 900 kg.

A kitámasztóláb talp korrózióálló fémből készült rögzítőelemekkel van felszerelve.

A rögzítés a tartólábra szerelés után rugós csappal történik, aminek köszönhetően nagyon egyszerű és nem igényel speciális szerszámokat az összeszerelés. Ez a megoldás lehetővé teszi az utánfutóval történő vezetést is a kitámasztóláb talp eltávolítása nélkül, ami nagyon fontos a felhasználó szempontjából.

Ha lakókocsi kitámasztóláb talpat keres, megvásárolhatja webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.