Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

40 éves az Autóflex-KNOTT Kft

Idén lett 40 éves az Autóflex-KNOTT Kft., amelyet H. Szabó Sándor alapított az egyik barátjával 1982-ben. Hatalmas lelkesedéssel, tele ambícióval és tettvággyal vetették bele magukat a munkába. Az első nagyobb rendelésük egy Omnibus volt. Akkor még fogalmuk sem volt arról, hogy röpke 40 év múlva mivé válik az induló garázscégük.

 

Az Autóflex-KNOTT Kft. napjainkban

Jelenleg minden 3. Európában gyártott utánfutó az AUTÓFLEX csoport által gyártott termékkel készül. Célunk, hogy ez az egész világon minden 3. utánfutójára is igaz legyen. Illetve az Autóflex csoport több mint 1 000 000 tengelyt és ezer különböző típusú pótkocsi alkatrészt gyárt a világpiacon. A cégcsoport a világ minden részén jelen van: Dél-Amerika, Kína, Japán, Korea, Ausztrália, Új-Zéland, Európa minden országában, valamint az USA-ban, miközben 27 leányvállalatot tart fenn. Nagyjából valamennyi leányvállalatunk speciális alkatrészek gyártására és tervezésére szakosodott, így alakította ki vállalatcsoportunk sikeres üzletét és ellátási láncát. Ezért persze keményen megdolgozunk. Folyamatosan modernizáljuk és bővítjük gyártói kapacitásainkat. Emellett kollégáink folyamatosan fejlesztik új és meglévő termékeinket. Azonban van egy tényező, ami talán mindennél fontosabb szerepet játszott abban, hogy elértük ezt az eredményt.

Autóflex-KNOTT Kft., a családias cég

Bár cégünk mára multinacionális vállalattá nőtte ki magát és csak a kecskeméti telephelyünkön is több, mint 500 fős csapattal dolgozunk, máig megtartotta egyik legfőbb értékét, a családias légkört. Cégünk családi tulajdonban van és a családias hangulatot megőriztük a mai napig. Hisszük, hogy ez az a plusz, az a titkos összetevő, amely csapatunkat valódi egységgé formálta és képessé teszi a kivételes teljesítményre. Boldogok vagyunk attól, hogy kollégáink nem csak egy porszemek a nagy gépezetben, hanem jó ismerősök közé járnak be nap mint nap. Barátságok születnek, amelyek a munkán túl is kollégáink életének részévé válnak.

Az Autóflex-Knott Kft. folyamatosan bővül és új munkavállalókat keresünk, nem csak Kecskemét környékéről. Kiemelt bejárási költségtérítés segíti a beutazó kollégákat, illetve céges buszokat is indítunk 19 településről. Egészségbiztosítással motiváljuk a dolgozóinkat. Továbbá családinapok, céges rendezvények szervezésével igyekszünk még jobban összekovácsolni a csapatot.

Durranjanak a pezsgők, pattanjanak a konfettik, itt az ideje az ünneplésnek! Kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak a következő évtizedek.

Amennyiben utánfutó alkatrészre van szüksége, megvásárolhatja raktárról webáruházunkban, , megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán. Ha munkavállalóként csatlakozna csapatunkhoz, ajánljuk figyelmébe a KARRIER oldalunkat.