Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Utánfutó kapcsolófej könnyű és nehéz pótkocsihoz

Az utánfutó és a vontató jármű közötti elsődleges kapcsolat egyik fontos eleme az utánfutó kapcsolófej. Mivel az utánfutó kapcsolófejnek nagy szerepe van az említett kapcsolat fenntartásában, fontos a szakszerű kiválasztása. Ma már az utánfutó kapcsolófejek széles kínálata elérhető, amelyből kiválasztható a felhasználási célnak legmegfelelőbb. Mai blogbejegyzésünkben szeretnénk bemutatni az Autóflex-KNOTT Kft által gyártott kapcsolófejeket.

Utánfutó kapcsolófej széles választéka

Az Autóflex-KNOTT Kft. kínálatában megtalálja a hétköznapi életben használt utánfutókhoz ideális, sztenderd kapcsolófejeket és a speciálisan a csónakszállító- vagy lószállító utánfutókhoz használható kapcsolófejeket is. 750 kg-tól 3500 kg-os össztömegig gyártunk kapcsolófejeket.

A fék nélküli utánfutók kapcsolófejei elérhetők 750 kg-os, illetve 1400 kg-os össztömegig. Kapható szögletes és kerek alakú változatban is. Egyaránt gyártunk a D=50, D=60 és D=70 mm-es csövekre és zártszelvényre szerelhetőt. Emellett minden általunk gyártott ráfutófék-mechanizmusra (vonófejre) az Autóflex-Knott kapcsolófejeket szereljük, így ezek pótalkatrész ellátásáról is folyamatosan gondoskodunk. A pótalkatrész rendelés esetén fontos a ráfutófék mechanizmus házán lévő adattáblán lévő információk megadása, mert ennek segítségével pontosan azonosítható a szükséges alkatrész. (Legjobb, ha fotót küldenek az adattábláról!)

Folyamatosan fejlesztünk új kapcsolófejeket. A legújabb kapcsolófejeink:

 

Menetstabilizátorral ellátott kapcsolófejek (Stabifix)

Jellemzően a nehezebb, exkluzívabb pótkocsik, például lószállítók, lakókocsik, csónakszállítók esetében nagy hasznát vesszük annak, ha menetstabilizátorral ellátott kapcsolófejet szerelünk rá.

Általában a menetstabilizátorral ellátott kapcsolófejeket a nehezebb, exkluzívabb pótkocsiknál, például a lakókocsiknál, lószállító utánfutónál használják, amely segít megakadályozni az utánfutó nagy, oldalirányú kilengéseit, és sokkal komfortosabbá, biztonságosabbá teszik az utánfutóval való közlekedést.

Legújabb fejlesztésünk a menetstabilizátorral ellátott Stabifix kapcsolófej KS35 Dia60 M14/14, amelynél a megengedett össztömeg eléri a 3500 kg-ot! Továbbá van két kisebb kapcsolófejünk, amelyeknél a megengedett össztömeg 3000 kg, illetve 2500 kg. A kapcsolófejet menetstabilizátorral és biztonsági kijelzővel is elláttuk.

Praktikus utánfutó kapcsolófej tartozékok

Autóflex-KNOTT Kft. kínálatában praktikus kiegészítőket is talál a kapcsolófejekhez, amelyek kényelmesebbé, biztonságosabbá teszik a közlekedést vagy az utánfutónk tárolását. Ezek a dugvilla tartó, kapcsolófej zár, kapcsolófej orrvédő, kapcsolófej stabilizátor, lopásgátló gömb.

 

Ha minőségi utánfutó kapcsolófejet keres, megvásárolhatja raktárról webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.