Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

3 lopásgátló utánfutó alkatrész

Ki ne szeretné biztonságban tudni értékeit? Nincs ez másképp az utánfutó, lakóautó esetében sem. Borzasztó érzés lehet, ha egyszer csak az utánfutó hűlt helyét találnánk, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá. Ma már szerencsére több biztonsági, lopásgátló alkatrész is elérhető, amely meggátolja az utánfutó, lakóautó eltulajdonítását, vontatását. Ebben a cikkben 3 lopásgátló utánfutó alkatrészt mutatunk be.

Kapcsolófej zár

Létezik külön utánfutó kapcsolófej zárbetét és fogantyúval egybeépítve is. A KNOTT kapcsolófej zárat úgy tervezték, hogy minden kapcsolófejbe illeszkedjen. A fogantyúban kulcslyuk alakú nyílás látható, amelyben helyet kap a kapcsolófej zárbetét. Ezt bezárva megakadályozza a fogantyú felemelését, ezáltal a kapcsolófej kioldását.

A kapcsolófej zár használható az utánfutó vonóhorogra akasztott és szabadon álló állapotában is.

A vásárlási lehetőségekről érdeklődhet rendeles@autoflex.hu címen vagy a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.

 

Lopásgátló gömb

Az utánfutó lopásgátló gömb olyan kapcsolófejek esetében nyújt biztonsági megoldást, amelyeknél leakasztott állapotban nem áll vissza alapállásba, így nem zárható le a zárbetéttel. A lopásgátló gömb használatával a kapcsolófej visszaáll alaphelyzetbe, így lehetővé teszi a nyílásba a zárbetét behelyezését.

A lopásgátló gömböt megrendelheti ide kattintva a webáruházunkban!

Kapcsolófej lopásgátló lakattal

Egye utánfutó kapcsolófej kiegészítővel, amely el van látva lopásgátló lakattal, jelentősen megnehezíthetjük az illetéktelenek dolgát. Minden kapcsolófej típushoz használható zárható szabadon állóan vagy vonóhorogra csatlakoztatva

A kiegészítőt megrendelheti ide kattintva a webáruházunkban!

Ha az utánfutók biztonságos és hatékony működéséhez szükséges minőségi alkatrészeket keres, megvásárolhatja raktárról webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön a belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.