Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Hello 2022, hello újdonságok!

Ezúton is szeretnénk megköszönni vásárlóinknak és partnereinknek, hogy 2021-ben is minket választottak és a nehéz körülmények között is eredményes évet zárhattunk. Azon leszünk, hogy 2022-ben is maximálisan kielégítsük vásárlóink igényeit és még jobb kapcsolatot alakítsunk ki a meglévő és új partnereinkkel.

Folyamatos innováció

Ahogy megszokhatták az Autóflex-KNOTT elmúlt több mint 35 éves történetében, sosincs megállás. Európa egyik legnagyobb utánfutóalkatrész gyártójaként az egyik alapelvünk a kiváló minőségű utánfutó alkatrészek gyártása és a széles választék biztosítása.

Tudjuk, hogy csakis folyamatosan innovációval maradhatunk versenyben. A géppark folyamatos technológiai fejlesztése mellett kollégáink is dolgoznak az új megoldások tervezésén annak érdekében, hogy még jobb minőséget és még felhasználóbarátabb alkatrészeket kapjanak a vásárlóink. Emellett törekszünk arra, hogy új piacokon is kiszolgálhassuk megrendelőink igényeit. Ilyen például a lakókocsi-alvázgyártás területe.

Nem utolsó sorban nagy hangsúlyt fektetünk vállalatunknál a családias munkahely megteremtésére, ahol szívesen dolgoznak. Hisszük, hogy elkötelezett kollégáink segítségével elérhetjük céljainkat.

Újdonságok

Bármennyire is szerettük volna, a koronavírus járvány miatt sajnos nem tudtuk személyesen bemutatni azt a sok újdonságot, ami cégünknél történt az elmúlt időszakban. A folyamatos fejlesztések során számos új termékünk született, amelyeket felsorolni is nehéz lenne.

Kérjük, fogadják szeretettel a 2021-es év végére megszületett új, 186 oldalas katalógusunkat, amelyből megismerhetik újdonságainkat is! A termékkatalógus az alábbi linkre kattintva érhető el.

Megnézem a termékkatalógust! >>

Továbbá figyelmükbe ajánljuk új videónkat, amely segítségével bepillantást nyerhetnek az Autóflex-KNOTT vállalat életébe.