Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Csörlő, a sokoldalú társ

Ha terepjáró, pickup, quad vagy éppen egy utánfutó boldog tulajdonosa vagyunk, előbb-utóbb elgondolkozunk azon, de jó lenne egy csörlő a járműre. Akár hobbi szinten használjuk, akár munkához, sok esetben nagy segítség egy erős, tartós csörlő.

Milyen célra használnak csörlőt?

  • Az off-road szerelmeseinek szinte kötelező egy jó csörlő. Ha a terepen véletlen elakad a terepjárójával vagy quadjával, szó szerint gyorsan kihúzhatja a bajból.
  • A vízisport szerelmeseinek csónakok, hajók vontatásánál
  • Utánfutókon, platós járművökön szintén nagy segítség egy csörlő a rakomány mozgatásánál
  • Autószerelő műhelyekben
  • A napi munkák során, útban lévő nehéz tárgyak eltávolítására is alkalmas
  • Kertészkedést kedvelőknek például farönkök mozgatásában lehet segítségére

 

Hogyan válasszunk csörlőt?

A csörlő kiválasztásánál érdemes abból kiindulni, hogy milyen célra szeretnénk használni. Egyébként a csörlőt a jármű jellemző tömegéhez méretezzük, másfélszeres szorzóval. Az Autóflex-KNOTT Kft. kínálatában talál kézi csörlőket és elektromos húzócsörlőket is.

Kézi csörlők választhatók acélhuzallal, hevederrel vagy kötél nélkül. 450 kg-tól 1700 kg teher mozgatására képes kézi csörlők közül választhat.

Az elektromos húzócsörlők nagy előnye, hogy gombnyomásra, távirányítóval működtethetők. Így hatékony és maximálisan biztonságos velük az egyenletes vízszintes mozgatás. Ráadásul a kezelője nincs helyhez kötve, így rendkívül kényelmes vele a munka. Elektromos húzócsörlőt választhat könnyebb munkákhoz és akár 4309 kg megmozgatására alkalmasat is.

 

Csörlő alkatrészek

Megtalálhatóak a kínálatunkban külön heveder, csörlő kampó és heveder csörlővel egyaránt.

Amennyiben kézi csörlőre vagy elektromos húzócsörlőre van szüksége, megvásárolhatja raktárról  webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán.