Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

HAMAROSAN: Újfajta utánfutó kapcsolófejek az Autóflex-Knott kínálatában!

Itt az Autóflex-KNOTT Kft-nél igen nagy figyelmet fordítunk az összes termékünk fejlesztésénél arra, hogy maximálisan kiszolgáljuk az Ön igényeit az utánfutók területén! Természetesen ezt az irányt követjük az utánfutó kapcsolófejek esetében is! Ezúton szeretnénk bemutatni két új típusú kapcsolófejünket, amelyekbe mérnökeink több ponton is fontos újításokat terveztek, Olvasson tovább és ismerje meg újtípusú kapcsolófejeinket!

HAMAROSAN: Újfajta utánfutó kapcsolófejek az Autóflex-Knott kínálatában!

Innovatív utánfutó kapcsolófej!

Nemrégiben fejlesztettük ki legújabb utánfutó kapcsolófejeinket, WK30 és WK35 típusnév alatt, hiszen azt szeretnénk, ha ezek a termékek is mindenben megfelelnének az Ön igényeinek. Az új kapcsolófejek tökéletesen működnek akár extrém körülmények között is. Az új, robusztus kialakítás, valamint a védelmet nyújtó fedett mechanika jobb ellenállást biztosít az iszappal és a jéggel szemben. Éppen ezért ajánljuk zord környezetben történő használatra is.

Milyen fejlesztéseket vittünk véghez?

Az Autófex-Knott KFT eddig is széles választékot kínált a kapcsolófejek terén. Most újabb modellel jelentkezünk, melynek több oka is van.

Az első, ami szembetűnik, maga a megjelenés. Az új, szív alakú fogantyú-kialakítás azonban nem elsősorban érzelmi kérdés. Igaz, a németek ebben látják a kulcsszót hiszen „Herzgriff”-es modellként emlegetik, hogy igazán szívhez szóló legyen.

Miben más az új kapcsolófej az eddigi K27-es és K35-ös típusokhoz képest?

Karcsú és újszerű dizájn

Van azonban egy fontos és hasznos oka is ennek a kialakításnak. Nagyon sok olyan jármű van – elsősorban Pick-Up-ok és zárt áruszállítók -, amelyeknek a hátsó ajtaját nem lehet kinyitni, ha fel van akasztva mögé a pótkocsi. A korábbi kapcsolófej felálló fogantyúja ugyanis megakadályozza a raktérbe való bejutást. Igaz, ez hasznos is lehet, ha a lámpánál idegen személy akar kivenni valamit, azt megakadályozza. Viszont kényelmetlen, ha maga a szállító, meg csak „úgy” be akar dobni egy kabátot, és nem tudja megtenni a kapcsolófej miatt. De ez nem jelent akadályt az új dizájn előtt! Lapos kialakításának köszönhetően könnyedén fel és le tudja csukni a hátsó ajtót anélkül, hogy le kellene akasztani az utánfutót!

Robosztus kialakítás

A megnevezésből is kitűnik, hogy – a WK30 3.000 kg-ig, a WK35 pedig 3.500 kg-ig alkalmazható – elsősorban a nagyobb teherbírású pótkocsikhoz készült. A testesebb ház pedig valóban egy tartósabb, a dinamikus igénybevételeknek is jobban ellenálló terméket rejt magában.

Újfajta utánfutó kapcsolófejeinket hamarosan megvásárolhatja webshopunkban. Addig is, olvassa el előző blogbejegyzésünket, melyben azokról a KRESZ szabályokról írunk, melyek az utánfutóval való közlekedésre érvényesek.

Ha Önnek bármilyen Autóflex-Knott utánfutó alkatrészre van szüksége, akkor megvásárolhatja webáruházunkban, megrendelheti a rendeles@autoflex.hu címen vagy érdeklődjön belföldi értékesítés +3676502058-as telefonszámán!