Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Az utánfutó legékesebb tartozéka

Lassan beköszönt a nyirkos, csúszós utak időszaka, ami nem csak menet közben jelent kihívásokat, hanem jelentősen befolyásolhatja az utánfutók álló helyzetű stabilitását is. Legyen szó emelkedőről vagy éppen síkos talajról, az Autóflex-Knott Kft. kínálatában megtalálható kerék ékkel és éktartóval bármely helyzetben biztonságosan rögzítheti az utánfutóját, de akár autóját is.

Utánfutó kerék ék és éktartó

Ez a két ügyes kis utánfutó-alkatrész nem hiányozhat egyetlen utánfutó tulajdonos tárházából sem. Ezzel a nélkülözhetetlen eszközzel ki tudjuk ékelni az utánfutó kerekét, így még lejtőn sem gurul el. Természetesen autókhoz is használható. Sőt, a vonatkozó jogszabályok elő is írják, hogy legalább egy – a jármű rögzítésére alkalmas, megfelelő méretű, teherbírású és egy személy által könnyen kezelhető – kerékkitámasztó éket kell készenlétben tartani minden járművön, amelynek megengedett legnagyobb össztömege a 3500 kilogrammot meghaladja.

Könnyű, mégis eredményes megoldás

Azt leszögezhetjük – ha már a kerekeket nem -, hogy utánfutóval eleve nehezebb parkolni. Hát még, ha mindezt nehezített terepen kell véghez vinnünk. Az őszi-téli időszakban jellemző nyirkos, csúszós felületek, a kisebb-nagyobb emelkedők mind extra kihívást jelentenek. Ugyanakkor a nem megfelelően rögzített gépjármű vagy utánfutó nem csupán kellemetlenségek, hanem balesetek forrása is lehet. Ezért fontos, hogy mindig legyen nálunk kerék ék, ami megakadályozza a jármű nem kívánatos elindulását. Az Autóflex-Knott kerék ék, tartós műanyagból készül, különlegessége, hogy nagyon könnyű, mégis eredményesen használható, top minőségű standard termék, ráadásul kedvező áron elérhető.

Praktikus és kéznél lévő éktartó

Az utánfutó kerék ékhez választható kerék ék tartó is, melyet praktikusan, közvetlenül az utánfutóra kell felszerelni és ebbe bele lehet pattintani a kerék éket, amikor éppen nincs használatban. Így megvan a kerék ék helye, nem mozdul el, nem esik ki menetközben.
Járja Ön is az utakat maximális biztonságban, válasszon utánfutójához, járművéhez megbízható kerék éket webshopunkból!

Autóflex-Knott kerék ék és kerék ék tartó, raktárról

Járja Ön is az utakat maximális biztonságban, válasszon utánfutójához, járművéhez megbízható kerék éket webshopunkból! Ha bármilyen kérdése van, hívja a +3676481515-ös számot! Szakértő kollégáink minden kérdésére válaszolnak!

 

 

Autóflex-Knott Kerék Ék

 

Autóflex-Knott Kerék Ék Tartó