Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

AUTÓFLEX-KNOTT KFT. – Egyedi és standard utánfutó alkatrészek bármekkora mennyiségben

Rugalmasság, gyorsaság, kiváló minőség – a kecskeméti székhelyű Autóflex-Knott Kft. e három célkitűzés mentén, közel 40 éves szakmai múlttal kínálja minőségi utánfutó alkatrészek széles választékát a hazai és a külföldi, utánfutókat gyártó vállalkozások számára. Évről-évre nő az igény, hiszen az utazás, költözés, építkezés, a csónak szállítása, lakókocsi vontatása és számtalan olyan élethelyzet adódhat, amikor a szállítást külső partner nélkül kell megoldani. Az Autóflex-Knott Kft. a céges vásárlók mellett a magánszemélyek számára is segít megtalálni az ideális megoldást az elromlott, elhasználódott utánfutó alkatrészek pótlására.

 

Magyar gyártó, nemzetközi sikerek

Az Autóflex-Knott Kft. egy kecskeméti székhelyű vállalkozás, amely bebizonyította, hogy következetes üzleti stratégiával és minőségi termékskálával a magyar gyártók is meglelik méltó helyüket a nemzetközi piacokon. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már – többek között – magyarországi, vajdasági, szlovákiai és romániai üzemekkel is rendelkezik cégünk, ráadásul az átfogó kereskedelmi tevékenységnek hála termékeink a világ minden táján jelen vannak. Egyedi igényű, céges megrendeléseket teljesítünk világszerte, de magánvásárlókat is készséggel kiszolgálunk, ha cserére szorul valamilyen utánfutó alkatrészük. Büszkék vagyunk arra, hogy a világon minden harmadik utánfutó Knott tengellyel készül.

 

Egyedi és standard utánfutó alkatrészek

A folyamatosan és nagy mennyiségben rendelkezésre álló standard utánfutó alkatrészek mellett az egyedi konstrukciókat is (darabszámtól függetlenül) gyorsan megtervezzük és legyártjuk.

Fő termékcsoportjaink között szerepelnek:

széles választéka megtalálható kínálatunkban.

Világszínvonalú minőségben elérhetőek továbbá az utánfutó készítéséhez szükséges alkatrészek is.

Legyen szó

amire a szereléshez, javításhoz szüksége lehet, nálunk megtalálja!

 

Folyamatos ellátás, versenyképes árak és garantált minőség

A folyamatos innováció elkötelezett híveként saját tulajdonú beszállítói láncot is létrehoztunk, így leányvállalatainktól vásároljuk a gumi- és műanyag alkatrészek jelentős részét, az acél táblalemezeket, csőszelvényeket, de a forgácsolást, a tűzihorganyzást és az öntödei alapanyaggyártást is cégcsoportunk tagvállalatai végzik. Ez a belső rendszer magas fokú ellátásbiztonságot, versenyképes piaci árakat és világszínvonalú minőséget biztosít számunkra, melynek köszönhetően rugalmasan és gyorsan tudjuk kezelni ügyfeleink növekvő igényeit.

 

Kérjen visszahívást személyes ajánlatért a kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével vagy válogasson kedvére webáruházunkban!