Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Webáruház

Minőségbiztosítás

Az Autóflex-Knott Kft minőségpolitikája

Rugalmasság és Fejlesztés!

Ezek a vezérszavak jellemzik az AUTÓFLEX csoportot az utánfutó alkatrészek piacán!

Ez a mottó tereli a cégünket abba az irányba, hogy megbízói számára olyan színvonalas termelést végezzen az autóipar területén, amely alap a hosszan tartó kapcsolatokra.

A rugalmasság segít, hogy kielégítsük a vevői igényeket időben, mennyiségben és minőségben; míg a fejlesztés segít termékeink, gyártásunk és munkatársaink hatékonyságának növelésében.

Munkánk során a minőséget az első helyre helyezzük, így partnereink sikere, megelégedettsége eredményességünk záloga.

Az AUTÓFLEX csoport célja, hogy a világon minden 3. utánfutó Autóflex által gyártott termékkel készüljön. Jelenleg ez igaz minden 3. Európában gyártott utánfutóra.

Ennek érdekében:

  • Ügyfeleinket nemcsak magas színvonalú termékeinkkel, szolgáltatásainkkal nyerjük meg, hanem nagy gondot fordítunk a minden igényt kielégítő kapcsolattartás működtetésére.
  • Magunkkal, beszállítóinkkal szemben magas követelményeket támasztunk, melyek a vevői igényekből és elvárásokból indulnak ki és megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak, a vállalt követelményeknek. Tevékenységeink megtervezésénél fontosnak tartjuk az azokra ható külső és belső tényezők, jelentős vevőink jelentős követelményeinek és elvárásainak megismerését, beleértve az ezekből adódó kockázatok és lehetőségek meghatározását, megfelelő kézbentartását is.
  • Biztosítjuk a vevőink számára a technológiai innovációt, a folyamatos fejlődést a gyártási folyamatok és a termékek gyártása során. K+F tevékenységünkkel élen járunk innovatív technológiák kifejlesztésében az utánfutó piacon.
  • Folyamatos fejlesztéseket hajtunk végre a szervezeti és a technológiai részlegeken. Folyamatainkat energiahatékony módon, az ISO 50001:2011 szabvány követelményei alapján szervezzük.
  • Célunk olyan légkör és kultúra megteremtése, melyben a hatékonyság, a hibamegelőzés, a megújulás és a minőség folyamatos fejlesztése iránti igény természetes.

Tevékenységünk minden területén kiemelten kezeljük a minőségirányítás és az energiahatékonyság szempontjait, ezt üzleti kapcsolatainkban is érvényesítjük. Vevőink bizalmának megtartása és igényeik maximális kielégítése céljából, továbbá a tulajdonosi elvárásoknak való megfelelés és a hosszú távú eredményes, energiahatékony működés biztosítása érdekében az ISO 9001:2015 és az ISO 50001:2011 szabványok szerinti integrált irányítási rendszert működtetünk és biztosítjuk annak folyamatos fejlesztését. Társaságunk vezetősége és minden munkatársa elkötelezett a minőség és az energia hatékony felhasználása iránt.
Beszállítóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködés kialakítására törekszünk. Beszállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk szállított termékek, berendezések és szolgáltatások feleljenek meg az előírt és elvárható minőségi és energiahatékonysági követelményeknek.
Integrált irányítási rendszerünk hatékony működése teszi lehetővé, hogy a cégcsoport vezetése megalapozottan vállaljon felelősséget termékeink és energiatudatos tevékenységünk iránt.

Kecskemét, 2017. szeptember 01.

Ujhidy László
ügyvezető igazgató sk.